13
4
3
1
0

Android ve iOS platformlarına sahip telefonlar arasında uzun bir süredir bir rekabet söz konusu. Şu an da tartışmaya açık bir şekilde en iyi Android işletim sistemine sahip en iyi telefonlar en yeni ve en iyi iPhone'u karşı karşıya getirdik. Sorumuz da fazlasıyla basit: Hangisi alınır?

Samsung'un en son amiral gemisi Samsung Galaxy Note10+ ve Apple'ın son amiral gemisi iPhone 11 Pro Max'i karşılaştırdığımız bu videomuzda telefonların tüm özelliklerine değinmeye çalıştık. Böylece hem telefonların özelliklerini tekrardan hatırlayabilir hem de bu özellikleri karşılaştırma imkanına sahip olabilirsiniz.

Birçok kişinin de bildiği üzere aşağı yukarı bir ay arayla tanıtılan iki cihaz, iki işletim sistemini de temsil eder nitelikte özelliklerle kullanıcı karşısına çıktı. En üst düzey parçaları ve en üst düzey teknolojileri içerisinde barındıran telefonlar, bazı Samsung hayranlarına "Ben artık iPhone'a geçiyorum" dedirtirken bazı Apple hayranlarına da "Ben artık Samsung'a geçiyorum" dedirtecek kadar başarılı özellikleri çatısı altında topladı.

Peki, tüm bu özellikleri (ve de olmazsa olmaz fiyatı) değerlendirdiğimiz zaman hangisini almak daha mantıklı bir seçenek? Siz de bu sorunun cevabını merak ediyorsanız sizleri videomuzla baş başa bırakıyoruz.

13
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
13
4
3
1
0