Lenovo'nun Yeni Amiral Gemisi Z6 Pro'nun Kamera Performansı Gün Yüzüne Çıktı

20
4
2
0
0
Lenovo'nun bu yıla iddialı bir şekilde sunmaya hazırlandığı Z6 Pro, 23 Nisan'da tüketicilerle buluşacak. Cihazın 100 megapiksellik dörtlü kamera kurulumuyla elde edilen fotoğraflar ise şirketin yöneticilerinden biri olan Chang Cheng tarafından paylaşıldı.

Hong Kong merkezli popüler üretici Lenovo, günler sonra yeni amiral gemisi Z6 Pro'yu tanıtmaya hazırlanıyor. Şirketin yönetim ekibinde görev alan Chang Cheng, tanıtıma günler kalmışken Z6 Pro'nun kamera performansını gözler önüne serdi.

23 Nisan'da Pekin'de tüketiciyle buluşması planlanan Lenovo Z6 Pro, toplamda 100 megapiksellik bir kalite vadeden dörtlü kamera kurulumuyla dikkat çekiyor. Z6 Pro'nun dörtlü kamera kurulumunda henüz sadece 48 megapiksellik ana sensör hakkında bilgi sahibi olsak da cihazın tüketiciyi memnun etmesi muhtemel.

Şirketin üst düzey yöneticilerinden biri olan Chang Cheng'in paylaşımıyla birlikte Z6 Pro'nun kamera performansı ortaya çıktı. Gece, gündüz ve gün batımı olmak üzere birçok farklı ortamda çekilen fotoğrafları paylaşan Cheng, böylece beklentileri bir seviye daha yükseltmiş oldu. Buna ek olarak Z6 Pro'nun makro çekim performansıyla ilgili de bir video paylaşıldı. Bahsi geçen videoya aşağıdaki bağlantıdan, Z6 Pro ile çekilen fotoğraflara ise bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Şimdilik sadece kamerasıyla adını andığımız Z6 Pro'nun AnTuTu'da da rekor kırdığınız eklemeden geçmeyelim. Lenovo'nun iddialı amiral gemisi Z6 Pro, 23 Nisan'da tüm ayrıntılarıyla birlikte tanıtılacak ve satışa sunulacak. Konuyla ilgili tüm detaylardan haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/lenovo_vp_posts_z6_pro_sample_photos_ahead_of_launch-news-36655.php
20
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
20
4
2
0
0