Lenovo Z6 Pro, ZUI 11.1 Güncellemesini Aldı

7
2
1
1
0
Nisan ayında yayınlanan Lenovo Z6 Pro, ZUI 11.1 güncellemesini aldı. Güncelleme, çeşitli hata düzeltmelerini, performans geliştirmelerini, kamera iyileştirmelerini ve çeşitli hareketli erişilebilirlik özelliklerini içeriyor.

Çinli teknoloji şirketi Lenovo, nisan ayında piyasaya sürülen amiral gemisi Lenovo Z6 Pro için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme, geçtiğimiz günlerde gelen 11.0 güncellemesinin üzerine, Çinli şirketin kullanıcıları için yaptığı ufak bir güncelleme olarak belirtiliyor.

Lenovo z6 pro

ZUI 11.1 güncellemesi, kamera ve performans iyileştirmelerini getiriyor. Bunlarla birlikte, güncelleme aynı zamanda hareket geliştirmelerini ve sistem optimizasyonlarını da sağlıyor. Lenovo’nun kamera iyileştirmelerinde, daha yumuşak ve düşük ışıklı çekimleri geliştirmek için bulunan EIS sistemi bulunuyor. Video kayıtlarında için de gece modu iyileştirmesi getirildi. Bunların yanında yeni bir otomatik makro modu anahtarı da bulunuyor.

Android’in özelleştirilmiş bir arayüzü olan ZUI, güncelleme ile birlikte yeni bir tema da alıyor. Bu şekilde kullanıcılar, arayüzünü kendi tercihlerine göre ayarlayabilmek için bir adet daha seçeneğe sahip olacaklar. Güncelleme, Temmuz 2019 güvenlik yamasını, stabilite iyileştirmelerini ve performans geliştirmelerini de içeriyor. Cihaz şimdilik yalnızca Çin’de bulunuyor, haliyle güncelleme de yalnızca ülke içinde yayınlanıyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/07/29/lenovo-z6-pro-receives-zui-11-1-update/
7
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
1
1
0