LG W10'un Yeni Fotoğrafları Ortaya Çıktı

21
9
3
2
1
LG'nin üzerinde çalışıyor olduğu W serisine ait bir akıllı telefonun daha detayları açığa kavuştu.

Akıllı telefon sektöründe son zamanlarda adı pek anılmayan Güney Koreli ve Seul merkezli teknoloji sektörü devi LG, telefon sektörüne hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan LG'nin yeni W serisi akıllı telefonuna benzer bir cihazın fotoğrafı bugün internet aleminde yayınlandı.

Yabancı bir kaynaktan edinilen bilgilere göre W10 akıllı telefonu, LG'nin yeni W serisinin ana modeli olacak. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ve arka tarafı tamamen düz olan akıllı telefona ek olarak bugün, arka yüzü kıvrımlı olan bir akıllı telefon ortaya çıktı. Cihazın arka kapağının cam olmadığı ve metalimsi bir maddeden üretildiği de ilk bakışta dikkatleri üzerine çekiyor.

Çift arka kameraya, LED flaşa ve yaklaşık 214 dolar fiyat etiketine sahip olacağı tahmin edilen LG W10'un arka tarafında bulunan parmak izi okuyucusu, cihazın ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip olmayacağına işaret ediyor. LG'nin W serisinin diğer modellerini W20 ve W30 şeklinde isimlendireceği söylentisi de bulunurken LG'nin yakın zamanda cihazlar hakkında resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/06/15/live-photo-of-lg-w10-surfaces-has-an-audio-jack/
21
9
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
21
9
3
2
1