LG'nin 'T' Ekranlı Wing Modelinin Oyun Videosu Ortaya Çıktı

23
9
3
2
2
Güney Koreli akıllı telefon üreticisi LG'nin deneysel bir tasarıma sahip yeni modeli LG Wing'in yeni bir videosu ortaya çıktı. Ortaya çıkan yeni videoda cihazda yer alan ikincil ekranın nasıl kullanılabileceğinin örneklerinden bir tanesi gösteriliyor.

Akıllı telefon dünyasında eski günlerinin gölgesinde kalan Güney Kore merkezli akıllı telefon üreticisi LG, kullanıcıların dikkatini çekebilmek için bazı yeni akıllı telefon modellerinde deneysel tasarımlara imza atıyor.

Şirketin bu şiarla tasarladığı yeni telefonu da LG Wing oldu. Güney Koreli teknoloji devinin özelliğinden sebep Wing (kanat) adını verdiği modelinde dönebilen ikincil bir ekran yer alıyor. İkincil ekranın kullanılabileceği alanlardan bir tanesi bir videoda ortaya çıktı.

İkincil bir ekrana sahip olan LG Wing

LG Wing'in ortaya çıkan ilk videosunda ana ekranında haritalar uygulamasının, ikincil ekranında ise müzik çaların çalıştığı görülmüştü. Şimdi de Android Authority'nin YouTube kanalında yayınlanan videoda, ikincil ekranın nasıl kullanılabileceği farklı bir örnekle gösterildi. Yukarıdan izleyebileceğiniz videoda Asphalt 9 oynayan birisi görülüyor. Oyun, telefonun ana ekranından oynanırken ikincil ekranda da haritanın yer aldığı görülüyor.

LG'nin Wing modelindeki bu tasarımıyla birlikte çoklu görev, yepyeni bir şekilde deneyimlenebiliyor. İkincil ekran sayesinde ana ekranın alanından taviz vermeden çoklu görevler yerine getirilebiliyor. Ayrıca telefonun donanım özellikleri sayesinde mobil oyunculara da hitap edebileceği ifade ediliyor.

lg wing ikincil ekran, lg wing asphalt 9

Telefonun teknik özelliklerine bakıldığında Qualcomm Snapdragon 765G SoC'den gücünü alacağı görülüyor. Ayrıca artık yeni nesil amiral gemilerinde sık sık görmeye başladığımız 5G bağlantı özelliği de LG Wing'de yer alacak. Ayrıca videodan görebildiğimiz kadarıyla ekranı çevreleyen çerçeveler de oldukça ince.

Teknoloji devinin çıkaracağı bu deneysel tasarımlı modelin, bu sene içerisinde raflardaki yerini alacağı ifade ediliyor. Fiyat etiketinin ne olacağına dair henüz net bir bilgi bulunmasa da pahalı bir model olacağı düşünülüyor. Peki, siz LG Wing'i nasıl buldunuz? Sizce böyle bir tasarım kullanıcı tarafında bir karşılık bulabilir mi?

Kaynak : https://www.91mobiles.com/hub/lg-wing-rotating-dual-screen-gaming-leaked-video/
23
9
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
23
9
3
2
2