Mafia: Definitive Edition İçin Yeni Fragman Yayınlandı

26
3
0
0
0
Mafia: Definitive Edition İçin Yeni Fragman Yayınlandı
25 Eylül'de PC ve konsol platformları için çıkış yapacak Mafia: Definitive Edition oyunundan yeni bir fragman yayınlandı. The City of Lost Heaven başlığıyla yayınlanan video, hikayenin geçtiği Lost Heaven şehrinin yenilenmiş versiyonunu bizlere gösteriyor.

Tamamen keşfedilebilir ve son derece ayrıntılı bir haritaya sahip olan ilk Mafia oyunu bundan tam 18 sene önce, 2002 yılında piyasaya sürülmüştü. Devam eden yıllarda seriye yeni oyunlar eklenirken, geliştiriciliğini Hangar 13'ün üstlendiği serinin son oyunu Mafia III ise 2016 yılında yayınlanmış ve ardından Mafia serisi uzun bir sessizliğe gömülmüştü.

Hangar 13 ve Mafia serisinin yaklaşık 4 yıl süren bu sessizliği, 20 Mayıs'ta satışa sunulan Mafia II: Definitive Edition ve Mafia III: Definitive Edition oyunlarıyla bozulurken orijinal Mafia oyununun yenilenen versiyonu ise merakla bekleniyor. Bombayı sona saklayan firma, geçtiğimiz gün Mafia: Definitive Edition için yeni bir fragman daha yayınlandı.

Mafia: Definitive Edition'dan yeni fragman geldi:

The City of Lost Heaven başlığıyla paylaşılan 46 saniye uzunluğundaki videoda, Mafia'nın ana konumu olan Lost Heaven şehrini neredeyse 20 yıl aranın ardından yenilenen haliyle görüyoruz. HD dokular, yeniden işlenmiş aydınlatma ve ekstra derinlik, döneminin en detaylı oyun dünyası olarak kabul edilen Lost Heaven'ı bambaşka bir seviyeye çıkarmış gibi görünüyor.

Fragman her ne kadar etkileyici görünse de kullanılan görüntülerin FMV tekniğiyle elde edildiğini unutmamak gerekiyor. Bu nedenle gerçek oyunun daha az yoğunluğa ve ayrıntıya sahip olma ihtimali var ancak yine de Hangar 13'ün serinin hayranlarını etkileyecek bir iş çıkardığını söylemek mümkün.

Lost Heaven şehrinin gerçek oynanışta nasıl görüneceğini görmek için artık çok fazla beklememize gerek kalmadı. Mafia: Definitive Edition, 25 Eylül 2020'de PC, PlayStation 4 ve Xbox One konsolları için çıkış yapacak. Oyunun PC sürümü, şu anda 259 TL'lik ön sipariş fiyatıyla Epic Games Store ve Steam'de satışa sunuluyor.

Kaynak : https://www.thegamer.com/mafia-de-lost-heaven-trailer/
26
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
26
3
0
0
0