Ubisoft'un Prince of Persia Remake'i Tanıtacağı Tarih Ortaya Çıktı

40
4
2
0
0
Bloomberg'den Jason Schreier, yeni Prince of Persia Remake oyununun önümüzdeki hafta düzenlenecek Ubisoft Forward etkinliğinde duyurulacağını söyledi. Remake yapımın serinin hangi oyununa ait olacağı henüz bilinmiyor.

Geçtiğimiz ay, dünyanın en büyük video üreticilerinden biri olan Ubisoft'un potansiyel bir Prince of Persia Remake yapımı üzerinde çalıştığına dair söylentiler ortaya çıkmıştı. Gelen son bilgilere bakacak olursak, Fransız geliştirici gerçekten de böyle bir yeniden yapım üzerinde çalışıyor. Üstelik yeni oyun, beklediğimizden çok daha yakın bir tarihte duyurulabilir.

İddialar, video oyun endüstrisindeki sızıntılarıyla tanınan ünlü gazeteci Jason Schreier'den geliyor. Bloomberg'de çalışan Schreier'e göre Ubisoft, Prince of Persia Remake'i önümüzdeki hafta düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliği sırasında açıklamayı planlıyor. Bir önceki UbiForward'da olduğu gibi çevrimiçi ortamda gerçekleştirilecek olan etkinlik, 10 Eylül günü TSİ 22.00'da başlayacak.

Remake yapımın serinin hangi oyununa ait olacağı bilinmiyor:

Prince of Persia Remake

Sızıntılar söz konusu olduğunda Jason Schreier'in oldukça güvenilir bir kaynak olduğu biliniyor. Bu yüzden Prince of Persia Remake'in gerçekliğini tartışmaya gerek yok ancak kafaları karıştıran asıl nokta, 10 Eylül'de duyurulacak olan remake'in hangi Prince of Persia oyununa ait olacağı. Bunun cevabını henüz bilmiyoruz.

Bununla birlikte remake yapımın ne zaman erişilebilir olacağı da merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Reddit'te yaşanan bir sızıntıya göre Ubisoft, Prince of Persia Remake'i 2020 yılı sona ermeden önce piyasaya sürmeyi planlıyor. Remake yapımın, daha gelişmiş grafiklerle birlikte orijinal oyunun mekaniklerini ve hikayesini koruyacağı da aktarılan bilgiler arasında yer alıyor.

Prince of Persia Remake yapımıyla ilgili bilinenler şimdilik bu kadarla sınırlı. Yapımın ne zaman piyasaya sürüleceği, serinin hangi oyununa ait olacağı, fiyatının ve sistem gereksinimlerinin ne olacağını öğrenmek için 10 Eylül'de düzenlenecek olan Ubisoft Forward etkinliğini beklememiz gerekiyor. Yaşanacak gelişmelerden haberdar olmak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.dsogaming.com/news/prince-of-persia-remake-to-be-revealed-on-september-10th-at-ubisoft-forward/
40
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
40
4
2
0
0