Marvel’s Avengers Oyununda Black Panther’ı Seslendirecek Aktör Açıklandı

27
6
3
1
0
Geçtiğimiz ay Marvel’s Avengers için duyurulan Black Panther ek paketiyle oyuna eklenecek olan Black Panther’ı kimin seslendireceği açıklandı. God of War’daki performansı ile dikkat çeken Christopher Judge, Black Panther karakterini seslendirecek.

Geçtiğimiz yıl oyuncuların beğenisine sunulan ancak eksikleri ve fiyatı nedeniyle eleştirilen Marvel’s Avengers, çıkışından beri sürekli yeni içerikler eklemeye ve hatalarını düzeltmeye çalışıyor.

Oyunun sürekli olarak büyüyen karakter havuzuna eklenen son karakterlerse filmlerden tanıdığımız Hawkeye ve Kate Bishop’tı. Bu karakterlere ek olarak oyuna Black Panther’ın ekleneceği geçtiğimiz ay duyurulmuştu. Black Panther karakterini kimin seslendireceği ise merak ediliyordu. Square Enix yetkilileri bu soruya nihayet yanıt verdi.

Black Panther’ı kim seslendirecek?

Black Panther'ı seslendirecek aktör Christopher Judge

Bildiğiniz üzere Black Panther karakterini sinemada canlandıran Chadwick Boseman’ın trajik ölümü nedeniyle filmin senaryosu defalarca kez değişmişti. Bu sebepten dolayı oyunda Black Panther’ı kimin seslendireceği merak konusuydu. Square Enix’in oyununda Black Panther’ı seslendirecek olan aktörün God of War oyununda Kratos’u seslendiren Christopher Judge olacağı açıklandı. Judge, God of War dışında Star Gate ve World of Warcraft gibi filmlerde de rol almış bir aktör.

Christopher Judge, yaptığı açıklamada Chadwick Boseman’a olan saygısından dolayı rolü kabul edip etmeme konusunda kararsız kaldığını fakat sonrasında ailesinin ısrarı üzerine teklifi kabul ettiğini söyledi. “Annem ve çocuklarım, eğer rolü kabul etmezsem beni aileden reddedeceklerini söylediler” diyen Judge, performansının Chadwick Boseman’ı onurlandırmasını umut ettiğini de belirtti.

Marvel’s Avengers, başarısız çıkışının ardından elinden geleni yaparak Marvel hayranlarını oyuna çekmeye çalışıyor ve sürekli olarak yeni karakterler ile hikayesini devam ettiriyor.

Kaynak : https://gamerant.com/marvels-avengers-black-panther-voice-actor-christopher-judge/
27
6
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
27
6
3
1
0