McDonalds, Dünyanın En Büyük E-spor Takımlarından Birine Sponsor Oldu

25
5
4
3
0
McDonalds, Dünyanın En Büyük E-spor Takımlarından Birine Sponsor Oldu
Popüler fast-food zinciri McDonald’s, dünyanın en büyük e-spor takımlarından biri olan FaZe Clan’e sponsor oldu. Daha önce bu alanda bir sponsorluk anlaşması yapmamış olan McDonald’s, ortaklığı takım üyelerinin bulunduğu bir videoyla duyurdu.

E-spor camiası, şu ana kadarki en büyük sponsorluk anlaşmalarından birini gördü. Dünyanın en büyük fast-food zincir restoranlarından biri, bir Counter-Strike takımına sponsor oldu.

Dünyanın dört bir yanına yayılan Amerika menşeili restoran zinciri McDonald's, Counter-Strike takımı FaZe Clan ile sponsorluk için anlaştı. Sponsorluk, takım üyelerinin bir McDonald’s restoranında oyun oynadıkları bir videoyla duyuruldu.

McDonald's ve FaZe Clan'in ilk ortak videosu:

Dünyanın en tanınmış Counter-Strike takımlarından biri olan FaZe Clan, dünyanın en büyük restoran zincirlerinden biri olan McDonald’s’tan sponsorluk aldı. McDonald’s, diğer zincir restoranların aksine e-spor ve genel anlamda video oyunlar alanında bir kuruluşa daha önce sponsor olmamıştı. Şirket bu konuda biraz geriden gelmiş olsa da sonunda ilk adımını attı ve ilk izlenimlere bakılacak olursa bu sektördeki adını güçlendirecek. FaZe üyeleri, daha önce kişisel ve ortak YouTube kanallarında McDonald’s ürünlerine birçok kez yer vermişti. Üyelerin hunharca dev McDonald’s menüleri yediği videolar, görünüşe bakılırsa olumlu sonuç verdi.

Anlaşmaya göre McDonald’s’ın takıma olan desteği karşılığında FaZe Clan üyeleri, şirketin hazırladığı bir içerik serisinde yer alacak. Söz konusu içerikler, muhtemelen yukarıdaki sponsorluğun duyurulmuş olduğu video tadında olacak.

FaZe Clan CEO’su Lee Trink, yapılan işbirliğiyle ilgili şu açıklamalarda bulundu: "FaZe’de çeşitliliği ve kapsayıcılığı önceliklerimizin ön sıralarına taşımaya devam ediyoruz ve yolu açan McDonald's gibi ikonik bir markayla ortak olmaktan gurur duyuyoruz. Bu, FaZe'nin markamızı oyun dünyasının ötesine taşımasının bir başka örneğidir. Hayranlarımızın bu çığır açan ortaklıktan ortaya çıkacak içerikleri beğenmelerini umuyoruz."

Kaynak : https://www.forbes.com/sites/mikestubbs/2021/08/03/mcdonalds-sponsors-faze-clan-in-major-deal/?sh=7412102670cf
25
5
4
3
0
Emoji İle Tepki Ver
25
5
4
3
0