MechWarrior 5: Mercenaries'in Yıkımı İliklerinize Kadar Hissettirecek Oynanış Videosu

7
4
2
0
0
MechWarrior 5: Mercenaries, yıllar süren aranın ardından bomba gibi geri dönüyor. Serinin yeni oyunu, devasa robotların savaşını ve yıkımı farklı bir boyuta taşıyor. Yayınlanan son oynanış videosu, nasıl bir aksiyon ve yıkımın içinde kalacağımızı açık bir şekilde gösteriyor.

MechWarrior, yaklaşık 20 yıllık bir bekleyişin ardından yeni tek oyunculu oyunuyla geri dönüyor. MechWarrior 5: Mercenaries, yakında Epic Games Store'a gelecek ve geliştirici Piranha Games, yeni oyunun sunacağı değişimi gözler önüne seren bir oynanış videosunu yayınladı.

MechWarrior oyunlarının eğlenceli yanı, etrafta dolaşarak önünüze çıkan her şeyi lazerler ve ağır silahlarla yok etmekti. Ayrıca en heyecan verici taraflarından biri de bölümler arasında robotunuzu donatarak istediğiniz gövde, zırh, silah ve yardımcı eklentileri seçmekti. MechWarrior 5: Mercenaries, çetin savaşları ve kişiselleştirme özelliklerini daha da geliştirerek oyuncuların beğenisine sunacak.

mechwarrior 5 mercenaries

Oynanış görüntülerinde en çok vurgulanan nokta yıkım. Robotlar, önlerine çıkan her şeyi silahlarıyla veya ezerek patlatabiliyorlar. Geliştirici önce Shadow Hawk'la karşımıza çıkıyor ve önüne çıkan her şeyi yerle bir ederek Mech gemisinin gelmesiyle görevi tamamlıyor. Shadow Hawk'ın ciddi hasarlar almasının ardından Atlas ortaya çıkıyor.. Ayrıca robotu eski balistik silah (AC/20) ile donatarak kişiselleştirme seçenekleri gösteriliyor.

MechWarrior 5'in yıldız haritası, kontrat arayışı için sistemden sisteme atlamanıza izin veriyor. Pilotlar işe alabiliyor, yeni Mech'ler satın alabiliyor veya onarımlar arayabiliyorsunuz. Ayrıca kazançlı görevleri olan savaş bölgelerini de görebiliyorsunuz. Savaş hala oyunun önemli bir parçası ve MechWarrior 5'te düşman uçakları, tankları ve Mech'leriyle savaşacaksınız. Silahlarınız arasında lazerler, balistik silahlar ve füzeler yer alıyor.

mechwarrior 5 mercenaries

Oyunun yeni, sürükleyici bir yönü de yıkılabilir ortamlar. Büyük bir kule düşmana bakış açınızı engelliyorsa havaya uçurabiliyorsunuz. Ya da tonlarca ağırlığa sahip robotlarınızla yapıları ezip geçebiliyorsunuz. MechWarrior 5: Mercenaries, 10 Aralık'ta Epic Games Store'a özel olarak piyasaya sürülecek.

Mechwarrior 5: Mercenaries oynanış videosu

Kaynak : https://www.pcgamer.com/watch-giant-fighting-robots-demolish-a-town-in-this-mechwarrior-5-gameplay-video/
7
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
4
2
0
0