Meizu 16s Pro'nun Tanıtım Fotoğrafı Yayınlandı

13
1
1
0
0
Yeni akıllı telefonu hakkında oldukça iddialı sözlere sahip olan Meizu, cihazıyla gösteriş yaptığı bir fotoğrafı Çin'in sosyal medya platformu Weibo üzerinde paylaştı.

Akıllı telefon sektöründe şirketler yeni cihazlarının lansmanını gerçekleştirmeden cihazları hakkında bazı önemli bilgileri hayranlarını daha da heyecanlandırmak için duyuruyorlar.

Yeni akıllı telefonunu tanıtmaya hazırlanan Çinli üretici Meizu, bugün içerisinde bir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeni amiral gemisi akıllı telefonunu gösterdi.

Meizu 16s Pro'nun paylaşımı

Dün yaptığı bir açıklamayla yeni akıllı telefonu 16s Pro'nun tanıtım tarihini açıklayan Meizu, geçtiğimiz haftalarda da cihazının benchmark testlerinde aldığı yüksek skorlarla gündeme gelmişti.

Meizu'nun en yetkili isimlerinden birisi olan Yang Yan'ın Weibo üzerindeki resmi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf, cihazın bazı kritik teknik özelliklerini de bizlere açık bir şekilde sunuyor.

Teknik özellikler ve tanıtım tarihi

Ekranın alt orta kısmında bulunan parmak izi görüntüsü, Meizu 16s Pro'nun ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip olacağını doğruluyor. Gücünü Qualcomm'un Snapdragon 855+ yonga setinden alan cihaz, grafik ara biriminde ise Adreno 640 ile yüksek kaliteli görüntü oluşturabiliyor.

20 MP çözünürlüğünde ön ve 48 MP çözünürlüğünde arka kameraya; 6 GB RAM'e ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olması beklenen Meizu 16s Pro, 28 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek olan bir etkinlik ile tanıtılacak. Cihaz kutudan Android 9 Pie işletim sistemiyle beraber çıkacak.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/08/14/meizu-president-teases-green-meizu-16s-pro-on-weibo/
13
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
1
0
0