Meizu, Yeni Cihazını Tanıtmak İçin Davetiye Göndermeye Başladı

9
8
3
2
0
Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, yeni cihazını tanıtacağı lansman için davetiye göndermeye başladı.

Fiyat/performans akıllı telefon modellerinin yanında fazlasıyla yenilikçi teknolojileri de telefonlara yerleştirip piyasaya süren Çinli üretici Meizu, aşk mektubuna benzer bir davetiyeyi yayımladı. 23 Mayıs'ta düzenlenecek olan bir etkinliğe davet amacıyla gönderilen mektup, sosyal medyada da büyük ses getirdi.

20 ve 21 Mayıs tarihlerinin Çin'de Sevgililer Günü olarak kutlanması sebebiyle Meizu'nun bu tür bir tasarımı seçmiş olduğu düşünülüyor. Paylaşılan davetiye gönderisinde ise etkinlik boyunca hangi cihazın tanıtılacağına dair herhangi bir bilgi bulunmazken hâlihazırda bazı detayları ortaya çıkmış olan Meizu 16Xs'in lanse edilebileceği öngörülüyor.

6,2 inçlik, Full HD+ AMOLED ekranı bünyesinde barındıran Meizu 16Xs, 3.900 mAh'lik bataryanın yanında ve M926Q koduna sahip. Cihaz aynı zamanda ekran içi parmak izi tarayıcısı teknolojisini de kullanıyor. Arka tarafta bulunan kamera modülünde 48 MP, 5 MP ve 8 MP çözünürlüklerinde olmak üzere toplam 3 adet kamera bulunuyor. Tüm bunların yanı sıra Meizu 16Xs'in gücünü 2 GHz'lik bir yonga setinden aldığı ve bu yonga setinin büyük ihtimalle Qualcomm'un Snapdragon 712 işlemcisi olacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : https://www.gizchina.com/2019/05/20/meizu-sends-invite-for-may-23-might-launch-meizu-16xs/
9
8
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
9
8
3
2
0