Mercedes'in Görüntüsüyle Büyüleyen Yeni Aracı Yarın Görücüye Çıkacak

58
7
5
3
1
Brabus ve Mercedes işbirliğiyle geliştirilen AMG GT63 S, yarın Top Marques Monaco'da ilk defa sahne alacak. Muhteşem özelliklere sahip olan araç, hem tasarım hem de teknik özellikleri ile standart versiyona göre oldukça geliştirilmiş.

Muhteşem özellikleri ile büyüleyen ve Brabus işbirliğiyle ortaya çıkarılan yenilenmiş Mercedes-AMG GT63 S, 30 Mayıs'ta Top Marques Monaco'da görücüye çıkıyor. Araç, standart versiyona göre teknik ve tasarım olarak pek çok iyileştirmeye sahip.

Alman şirket, 4.0 litrelik ikiz V8 turbo motoru tamamen yeni bir seviyeye getirmiş. Affalterbach’tan alınan standart modele göre ilave 159 beygir gücüyle birlikte 789 beygir gücünde çalışıyor. Ayrıca aracın etkileyici bir biçimde 1000 Newton metre tork gücü bulunuyor. Bütün bu özellikleriyle birlikte aracın 0’dan 100 kilometreye ulaşma süresi sadece 2,9 saniye.

AMG GT63 S, standart versiyondan farklı olarak saf karbonla kaplanmış gövde parçaları ve aerodinamik verimlilik için optimize edilmiş rüzgar tünellerine sahip. Araç, daha önce hiçbir Barbus projesinde görülmemiş 10 parmak tasarımlı özel 21 inç ön ve 22 inç arka tekerlek setiyle birlikte geliyor. Otomobilin havalı süspansiyonu, aracı 25 milimetre (yaklaşık bir inç) kadar alçaltmayı sağlıyor. Böylece Mercedes-AMG GT63 S, daha agresif bir görünüme sahip olabiliyor.

Aracın içinde, hayal edebileceğiniz her renkte mevcut olan deri ve Alcantara'nın hoş bir kombinasyonu bulunuyor. Daha fazla para harcamak isteyenler, Brabus'tan gerçek karbon dolguları ve hatta ahşap aksanlar talep edebiliyor.

16. Top Marques Monaco, yarından itibaren 3 Haziran'a kadar devam edecek. Son gün için girişler yalnızca davetiye ile gerçekleştirilecek.

Kaynak : https://www.motor1.com/news/351934/mercedes-amg-gt63s-brabus/
58
7
5
3
1
Emoji İle Tepki Ver
58
7
5
3
1