Steam Fiyatı 31 TL Olan Metro 2033 Redux, Epic Games'te Tamamen Ücretsiz Oldu

52
8
5
1
1
Epic Games, verdiği ücretsiz oyunlarla birlikte oyuncuların gönlüne taht kurmuş durumda. Bu haftaki ücretsiz oyunsa 9 yıl önce çıkmış efsane oyun Metro 2033 oldu.

Kıyamet sonrası oyunların son derece yaygın bir hale gelmesiyle birlikte oyun yapımcıları da bu konu üzerine yoğunlaşmaya başladı. Bunda 9 yıl önce, 16 Mart 2010 tarihindeyse Metro 2033 isimli bir oyun çıktı. Verdiği ücretsiz oyunlarla birlikte birçok oyuncunun gönlüne taht kuran Epic Games, efsane olan Metro 2033 oyununu ücretsiz bir şekilde kullanıcılarına sunacak.

Metro 2033 nasıl bir oyun

2013 yılında dünya farklı bir hal aldı. Dünya zehirli bir harabeye döndü. Hayatta kalmayı başaran sayılı insanlar, Moskova'nın yer altında yeni bir medeniyet kurulmaya başlandı. Tarih 2033'ü gösteriyor.

Metro 2033'ü ücretsiz edinmek için yapmanız gerekenler

Metro 2033 indir

Metro 2033'e ücretsiz olarak sahip olabilmek için yapmanız gereken ilk işlem kendinize bir Epic Games hesabı edinmek. Daha önceden oluşturduğunuz bir hesabınız varsa bu hesaba giriş yapabilirsiniz. Hesabınız yoksa manuel olarak bilgilerinizi girebilir ya da Facebook, Google, Nintendo, PlayStation ya da Xbox hesabınızı kullanabilirsiniz.

Sisteme giriş yaptıktan sonra Epic Games'in ana sayfasına erişmeniz gerekiyor ki zaten sistem, sizi doğrudan Epic Games'in ana sayfasına yönlendirecektir. Bunun ardından Metro 2033'ün sayfasına geçin. Bu işlemi gerçekleştirmek için bağlantıyı da kullanabilirsiniz.

Karşınıza çıkan sayfada yer alan "Al" düğmesini göreceksiniz. Bu düğmeye tıkladıktan sonraysa karşınıza bir sipariş ekranı çıkacak.

Sipariş ekranında yer alan "Sipariş Ver" düğmesine tıkladığınızdaysa Metro 2033, ücretsiz olarak Epic Games kütüphanenize eklenmiş olacak.

Epic Games'in kısa süreliğine ücretsiz olarak sunduğu Metro 2033'ü nasıl alabileceğinizi anlattığımız haberimizin sonuna gelmiş bulunuyoruz. Siz de oyuna sahip olmak için en kısa sürede oyunu kütüphanenize eklemeyi unutmayın.

52
8
5
1
1
Emoji İle Tepki Ver
52
8
5
1
1