Microsoft'tan Düzenleyeceği Etkinlikle İlgili Kafa Karıştıran Görsel

16
5
2
2
1
Geçtiğimiz günlerde Microsoft, 2 Ekim'de bir etkinlik düzenleyeceğini açıkladı ve bu etkinlikle ilgili bir de görsel paylaştı. Microsoft tarafından paylaşılan görsel, internet kullanıcıları tarafından tartışılmaya başlandı.

Teknoloji devi Microsoft, geçtiğimiz günlerde bir basın açıklaması yaparak 2 Ekim 2019 tarihinde yeni bir donanım etkinliği düzenleyeceğini ilan etti. Şirketin, New York'ta düzenlenecek etkinlikler için hazırladığı görselse iyiden iyiye tartışma konusu haline geldi.

Microsoft'un donanım etkinliği için hazırlamış olduğu görsel, Microsoft logosunun kesilmiş hallerinden oluşuyordu. Sosyal medya platformları üzerinden yaşanan gelişmelerle ilgili kaos ortamı yaratmayı seven kullanıcılarsa, Microsoft'un hazırladığı görselle ilgili teorilerini bir bir sıraladılar. Dilerseniz internet kullanıcılarının teorilerine geçmeden önce, Microsoft'un donanım etkinlikleri için hazırladığı o görsele bir bakalım.

Microsoft

İşte Microsoft'un tartışmalı görseli bu. Aslına bakılacak olursa üst taraftaki çizgiler "10" alt taraftaki çizgilerse "02"yi andırıyor. Bu da etkinliğin düzenleneceği tarih olan 2 Ekim'i gösteriyor gibi görünüyor. Ancak internet kullanıcıları olayın bu kadar basit olmadığını iddia ediyorlar.

Pek çok internet kullanıcısı, Microsoft tarafından paylaşılan bu görselde bir şeylere dair bir ipucunun olduğunu düşünüyor. Aslına bakılacak olursa internet kullanıcılarının böyle düşünmelerinin altında yatan sebep Microsoft'un ta kendisi. Çünkü geçtiğimiz dönemlerde Microsoft, benzer uygulamaları defalarca yapmıştı. 

Örneğin 2014 yılında Microsoft, bir etkinlik düzenleyeceğini ve etkinliğin fazlasıyla "küçük" olacağını söylemişti. Etkinlik günü geldiğindeyse Microsoft, Surface Mini'yi tanıtmıştı.

Microsoft

Microsoft haricinde Apple ve hatta Google gibi teknoloji devleri de geçmiş dönemlerde benzer tavırlar sergilemişlerdi. Ancak 2 Ekim için hala çok uzun bir süre var ve Microsoft bir açıklama yapmadan, bu görselin ne anlam ifade ettiğiyle ilgili bir şeyler söylemek mümkün değil. 

Kaynak : https://www.windowscentral.com/there-hidden-meaning-microsoft-hardware-event-teaser-image
16
5
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
16
5
2
2
1