Mike Tyson, Dizisini Yapan Platforma Ateş Püskürdü: "Hayat Hikayemi Çaldılar"

20
3
2
1
0
Mike Tyson, Dizisini Yapan Platforma Ateş Püskürdü: "Hayat Hikayemi Çaldılar"
Eski boksör Mike Tyson, hayatını konu edinen dizinin yayınlanacağı platform Hulu'nun dizi için kendisinden onay almadığını ve hayat hikayesini çaldığını iddia etti.

Çevrimiçi içerik platformu Hulu, eski dünya ağır sıklet boks şampiyonu Mike Tyson'ın hayatını konu alan 8 bölümlük bir mini dizi yayınlayacağını açıklamıştı. Mike Tyson’ın kariyerini ve hayatını konu edinen dizinin arka planında Amerika’daki sınıfsal ve ırksal sorunlar, şöhretin getirdiği güç, kadın düşmanlığı, gelir adaletsizliği gibi konular da yer alıyor. Senaristliğini Steven Rogers ve yönetmenliğini Craig Gillespie'nin yapacağı dizide Mike Tyson’ı Trevante Rhodes canlandırıyor.

25 Ağustos tarihinde yayınlanması beklenen dizi ile ilgili şimdiden bazı sorunlar yaşanmaya başlanmış durumda. Efsanevi boksör Mike Tyson’ın iddiasına göre Hulu, dizinin çekilmesi için ondan izin almadı ve hayat hikayesini çaldı. Eski boksörün resmi sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamalara göre bu diziden hiçbir şekilde kazancı olmayacak.

“Hulu, köle efendisinin akış versiyonu”

()

Instagram hesabından yaptığı açıklamada Hulu için köle efendisinin akış versiyonu ifadesini kullanan Mike Tyson, platformun ondan hayat hikayesini çaldığını ve bunu asla unutmayacağını belirtti. Hulu’nun, UFC başkanı Dana White’a dizinin reklamını yapması için milyonlarca dolar teklif ettiğini ancak White’ın arkadaşlıklarına ihanet etmemek için bu teklifi kabul etmediğini de açıkladı.

Mike Tyson, ilk kez Şubat 2021’de tanıtılan dizi için o zamanda benzer açıklamalarda bulunmuştu. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan fragmandan sonra, "Hulu'nun sizi kandırmasına izin vermeyin. Platformun hayatım hakkındaki hikâyesini desteklemiyorum. 1822'de değiliz. 2022'deyiz. Hayat hikâyemi çaldılar ve para ödemediler. Hulu yöneticileri için ben sadece açık artırmada satabilecekleri siyah bir adamım" açıklamasını yapan Tyson’ın bütün bu sözlerine rağmen dizinin vizyona girmesi bekleniyor.

Kaynak : https://www.fox5dc.com/sports/mike-tyson-rips-hulu-over-limited-series-they-stole-my-life-story
20
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
20
3
2
1
0