YouTuber Logan Paul, Şimdi de Mike Tyson'a Meydan Okudu: "O, Yaşlı"

153
22
1
1
1
Ünlü YouTuber Logan Paul, bir podcast yayınında ünlü boksör Mike Tyson’ı yenebileceğini ifade etti. “Yenemezsin” diyenlere karşı ısrarını sürdüren Paul, dezavantaj olarak Tyson’ın yaşını gösterdi.

Son zamanlarda YouTuber kardeşi gibi karma dövüş sanatlarına merak salan ünlü YouTuber Logan Paul, tüm zamanların en efsanevi boksörlerinden birine meydan okudu. Meydan okumayı alışkanlık edinen Paul kardeşlerden gelen son iddia, ünlü Amerikalı boksör Mike Tyson’a yönelik oldu.

Katıldığı bir podcast sırasında konuşan Logan Paul, konu birden Mike Tyson’a gelince büyütülecek bir şey olmadığını, onu yenebileceğini belirtti. Ona katılmayan yakınlarına karşı ısrar etmeye devam eden Paul, Tyson’ın yaşından bahsederek iddialarına devam etti.

“Mike o kadar korkutucu bir rakip değil”

logan paul

Dövüşmeye YouTuber KSI’la başlayan ve henüz oldukça amatör olan ünlü YouTuber Logan Paul, 6 Haziran’da Floyd Mayweather Jr’la girdiği karşılaşmadan berabere ayrılmıştı. Aradan 2 hafta geçmedi ve Paul, şimdiden gözünün yükseklerde olduğunu gösteren bir açıklamada bulundu. Ağır siklet boks efsanesi Mike Tyson’ı alt edebileceğini iddia eden YouTuber, sosyal medyada tepkiyle karşılandı.

Logan Paul, bir podcast’te kardeşiyle çıkacağı gelecek maçlar hakkında konuşurken konu Mike Tyson’a geldi. Tyson’ın o kadar da korkulacak bir rakip olmadığı konusunda ısrar eden Paul, şu ifadelerde bulundu:

“Biri Mike Tyson’dan bahsetti. Çok mu komik? Avukatım da onun hakkında konuşurken kafamı koparabileceğini ve bir şansım olmadığını söyledi. Ben de dedim ki ‘Abi, ben bunların hepsini yaşadım. Bana Mike Tyson’ı yenemeyeceğimi söyleyemezsin. Yaşlı o abi, yaşlı.’”

Kimilerine göre Logan Paul, bu açıklamalarıyla çok ileri gitti. Zira hakkında konuştuğu kişi, ağır sikletin en önde gelen ismi olarak görülen Mike Tyson’dı. Tyson bu açıklamalara cevap verir mi bilemiyoruz. Ancak görünüşe bakılırsa Paul kardeşlerin meydan okumaları devam edecek.

Kaynak : https://nypost.com/2021/06/18/logan-paul-thinks-he-could-fight-mike-tyson/
153
22
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
153
22
1
1
1