Ödül Yağmuruna Tutulan Monument Valley'in 3. Oyununun Geleceği Açıklandı

31
0
0
0
0
Google Play Store’da ilk oyunuyla 1 milyondan fazla yüklenme sayısına ulaşan bulmaca türündeki Monument Valley, yoluna üçüncü oyunuyla devam edecek. 2 ve 3 boyutlu ögelerin başarılı bir şekilde harmanladığı oyun serisinin üçüncü üyesi Ustwo Games’in resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla açıklığa kavuştu.

Mobil platformlardaki popüler bulmaca oyunu Monument Valley, yoluna üçüncü oyunuyla birlikte kaldığı yerden devam ediyor. Britanyalı oyun geliştiricisi Ustwo, Twitter hesabından yaptığı iş duyurusu vasıtasıyla Monument Valley 3’ün geleceğini açıkladı. Henüz oyunun çok erken aşamalarında olduğu için oyunun çıkış tarihi bilinmiyor.

Monument Valley

Sürreal peyzajı, 2B ve 3B elementleri zekice harmanlamasıyla oyuncuları mest etmeyi başaran ilk Monument Valley oyunu, iOS için beş sene önce çıkmıştı. Popüler dizi House of Cards’ın üçüncü sezonunda yer alan oyun, bu sayede geniş kitleler tarafından tanınır hale gelmişti. 2017 yılında çıkan hem eleştirmenlerden hem de oyunculardan geçer puan alan Monument Valley 2, satış konusunda da ilk oyunu gerisinde bırakmayı başarmıştı. Üçüncü oyunda da beklentiler oldukça yüksek.

Bağımsız oyun geliştiricisi Monument Valley’in izometrik evreni dışında farklı projeler üzerinde de çalışıyor. Geliştirici, daha önce bir VR oyunu olan Lands End’i çıkarmıştı. Ayrıca bu senenin başlarında, Apple Arcade’e özel olarak geliştirilen Repair’ın da duyurusu yapılmıştı. Bunun haricinde en şaşırtıcı detay ise Paramount Pictures’ın oyunun Patrick Osborne tarafından yönetilecek “live-action” bir filmini yapacağını duyurması oldu.

Kaynak : https://www.engadget.com/2019/07/31/ustwo-monument-valley-three/
31
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
31
0
0
0
0