Mortal Kombat 11’in PC Sürümündeki 30 FPS Sorunu Giderildi

19
2
1
1
0
NetherRealm Studio, oyuncuların 30 FPS sorununa çözüm getireceğini yaklaşık bir hafta önce duyurmuştu. Sözü edilen güncelleme yayımlandı ve oyuncuların kullanımına sunuldu.

Mortal Kombat 11’in PC versiyonunda sinematikler de dahil olmak üzere oyuncular artık yüksek FPS oranlarına ulaşabiliyor. Daha önce sahnelerin 30 FPS ile sınırlanmasına neden olan bir sorun bulunuyordu ve oyunu 60 FPS ile görüntüleyebilecek bilgisayarlarda bile 30 FPS sorunu gözlemleniyordu. NetherRealm Studio, Mortal Kombat 11 PC için bu sorunu çözüme kavuşturan bir güncelleme yayımladı.

NetherRealm Studio, bir hafta önce sinematikler, giriş ekranları, menüler gibi oyunun birkaç noktasındaki FPS sınırının kaldırmasını ve oyunun her bölümünde 60 FPS değerine ulaşmayı isteyen oyuncuların isteklerine cevap vermişti ve FPS sınırının kaldırılacağını duyurmuştu. Şirket, sözünü tuttu, oyuncuların isteklerini yeni bir güncellemeyle yerine getirdi.

Güncellemenin FPS ile ilgili diğer detayları şu şekilde:

  • Krushing Blow, Fatal Blow animasyonları, intro ve zafer ekranları, Krypt modu gibi sinematiklerde ve menülerde 60 FPS açma seçeneği aktif edildi.
  • Yansımaları açma / kapama seçeneğini sunuldu.
  • Bazı oyuncuların oyunun başlatılamaması veya kilitlenmesi gibi sorunlar yaşadığı biliniyordu. Yeni güncelleme ile buna kısmen çözüm getirildi ve üzerinde hala çalışıldığı belirtildi.
  • Sık bağlantı kesilmesi sorunu için iyileştirmeler,
  • Fare ve kontrolcüler için küçük düzeltmeler yapıldı.
  • Ve güncellemede bunlar gibi oyun deneyimini iyileştirecek birkaç düzeltme ve eklemeye daha yer verildi.
Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/05/25/mortal-kombat-11-update-fps-cap-cinematics/
19
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
19
2
1
1
0