Motorola RAZR Katlanabilir Telefonun Teknik Bilgileri Belli Oldu

10
7
6
2
1
Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X katlanabilir telefonlarda amiral gemisi segmentinde özelliklere rastlamıştık. Bu devlere rakip olmayı hedefleyen Motorola RAZR için durum daha farklı.

Yeni duyurulan Samsung Galaxy Fold ve Huawei Mate X katlanabilir telefonlarının tümünün amiral gemisi özellikleri ile donatıldığını biliyoruz. XDA Developers tarafından paylaşılan yeni bilgiler, hakkında çok dedikodu dönen Motorola RAZR katlanabilir telefonunun üst-orta segment özelliklerle birlikte geleceğini gözler önüne serdi.

Motorola RAZR, gücünü sekiz çekirdekli ve 2.2 GHz gücünde çalışan bir işlemci ve Snapdragon 710 yongasından alacak. Görsel platformda ise Adreno 616 grafikleri önümüze çıkıyor. Akıllı telefonun 4 GB RAM + 64 GB kapasite ve 6 GB RAM + 128 GB kapasite olarak iki farklı şekilde piyasaya çıkacağı düşünülüyor. 2,730mAh kapasiteli, 27W TurboPower teknolojisiyle şarj olabilen bir bataryayla gelecek olan telefonun kameraları hakkında ise hâlâ bilgi yok.

Telefonun dizaynı bildiğimiz üzere istiridye kabuğu şeklinde olacak ve katlanabilir kısım dışa doğru açılacak. Telefonun asıl ekranının 6.2 inç OLED destekli olduğunu ve 876 x 2142 çözünürlüğünü destekleyeceğini biliyoruz. Telefonu hiç açmadan bildirimleri görebilmek için dış kısımda da 600x800 çözünürlüğünde bir ekran var. Yine de dış ekranın tam boyutu hakkında bir bilgi yok. Katlanabilir akıllı telefonun raflara siyah, beyaz ve altın renklerinde sürülmesi bekleniyor.

The Wall Street Journal'ın hazırladığı rapora göre, katlanabilir telefonun $1,500 başlangıç fiyatıyla piyasada yerini alması bekleniyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/03/13/moto-razr-foldable-phone-specs-leak-reveal-6-2-inch-display-snapdragon-710-6-gb-ram-and-more/
10
7
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
10
7
6
2
1