Mr. Robot Dizisinin 4. Sezonundan İlk Tanıtım Geldi

26
6
1
1
0
Mr. Robot dizisinin dördüncü sezonuna ait ilk tanıtım filminde, baş karakterimiz Elliot, yaptığı hareketlerin insani sonuçlarıyla yüzleşiyor.

Son dönemde Hollywood’un gözde isimleri arasına giren Rami Malek’in şöhrete kavuştuğu dizi olan Mr. Robot, 4. ve son sezonuna hazırlanıyor. Dizinin son sezonu için bir tanıtım videosu yayınlandı. Videoda Malek’i görüyor ve bir kişinin sesini duyuyoruz. 

Tanıtım videosu boyunca Elliot Alderson (Rami Malek), bir kişinin karşısında oturuyor ve yüz ifadesini görüyoruz. Konuşmacı, yeni sezonla ilgili ipucu vermektense geçmiş sezonlara yönelik bir monologa sahip. “İstediğini elde etmek için kaç kişiye zarar verdiğini merak ediyorum. Ha? Kaç kişi zarar gördü, Elliot? Kaç kişi senin yüzünden acı çekmek zorunda kaldı? Buna değer miydi?” diyen konuşmacıya karşı tepkisiz kalan karakter, yalnızca son kelimelere tepki veriyor.

İkinci sezonunda kutuplaştırıcı olmakla eleştirilmesine rağmen genel olarak olumlu eleştiriler alan dizi, iki Emmy ve Altın Küre’nin de aralarında bulunduğu pek çok ödül almıştı. Sam Esmail’in yarattığı seri, 2017 sonlarında 4. sezon için onay almıştı. 

mr robot

Esmail, hikayenin en başından beri aklında tek bir son olduğunu ve dördüncü sezonda bu sonun gerçekleşeceğini açıkladı. Yazar, seriyi uzatmak konusunda düşündüklerini ancak Elliot’un hikayesine duydukları saygı gereği bu sezonda final yapacaklarını açıkladı. 

Mr. Robot’un 4. sezonu 12 bölümden oluşacak ve büyük ihtimalle 2019’da vizyona girecek. Bölümler haftalık olarak yayınlanacak. Dizinin eski sezonları, Amazon Prime Video üzerinden izlenebiliyor. 

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/entertainment/news/mr-robot-season-4-trailer-teaser-first-rami-malek-2019-release-2071434
26
6
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
26
6
1
1
0