Naughty Dog, Multiplayer The Last of Us Oyununun Hazır Olmadığını Açıkladı: Yepyeni Başka Bir Oyun Daha Geliyor!

5
4
2
1
0
Naughty Dog, beklentilerin aksine PlayStation etkinliğinde gösterilmeyen multiplayer The Last of Us oyunu hakkında açıklamalarda bulundu. Şirket, oyunun daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu belirtti. Buna ek olarak yepyeni bir oyun müjdesi de verdi.

2013 yılında ilk oyunu, 2020’de ise ikinci oyunu çıkış yapan The Last of Us, son zamanların en başarılı oyun serilerinden biriydi. Bu yıl çıkan HBO imzalı başarılı dizi uyarlaması da oyunun iyice popülerleşmesini sağlamıştı.

Geliştirici Naughty Dog, geçtiğimiz yıl hayranların uzun süredir beklediği haberi vermiş ve The Last of Us evreninde geçen ayrı bir multiplayer oyunun geleceğini duyurmuştu. Aslında bu oyunun, geçtiğimiz günlerde düzenlenen PlayStation Showcase etkinliğinde gösterilmesi bekleniyordu; ancak bu yaşanmadı. Oyunseverlerin meraklı bekleyişi sürerken Naughty Dog’tan açıklama geldi.

Naughty Dog’a göre oyunun daha fazla zamanı ihtiyacı var

Naughty Dog, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, neden etkinlikte oyunu göremediğimizi açıkladı. Şirket, multiplayer The Last of Us oyunun daha fazla zamana ihtiyacı olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

Birçoğunuzun multiplayer The Last of Us oyunumuz hakkında daha fazlasını duymak için sabırsızlandığını biliyoruz. Stüdyomuzun şu ana kadar yaptığı işle inanılmaz derecede gurur duyuyoruz; ancak geliştirme devam ettikçe, oyun için en iyi şeyin ona daha fazla zaman vermek olduğunu anladık.

Multiplayer The Last of Us hakkında şu an için pek fazla detay yok. Şirket, birkaç ay önce yukarıdan görebildiğiniz konsept çizimler paylaşmıştı. Bunun yanı sıra oyunun, taze ve yeni bir deneyim olacağını ifade etmişti.

Yepyeni bir oyun da geliyor

Naughty Dog, bunun dışında açıklamasında bir sürprize de yer verdi. Farklı projelerinin olduğuna değinen şirket, yepyeni bir tek oyunculu bir oyun üzerinde de çalıştığını açıkladı. Bu yeni oyun hakkında detayları yakında açıklayacağını da ekledi.

Hepimizi heyecanlandıran yeni oyun hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Yeni bir The Last of Us oyunu mu ya da tamamen başka bir oyun mu olacağını görmek için beklememiz gerekecek.

5
4
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
2
1
0