NBA 2K Playgrounds 2'ye Switch, Xbox One ve PC için Çapraz Platform Desteği Geldi

3
1
1
0
0
Saber Interactive tarafından geliştirilen ve geçtiğimiz yılın Ekim ayında piyasaya sürülen NBA 2K Playgrounds 2'ye gelen güncellemeyle oyun artık Switch, Xbox One ve PC platformları arasında oyuncuların birbirleriyle platform gözetmeksizin karşılıklı oynayabilmelerini sağlayan çapraz platform desteğine sahip olacak.

Aktif olarak basketbol oynamaya devam eden NBA oyuncularının yanı sıra emekli oyuncuların da yer aldığı; 4 oyunculu maçları, üçlük yarışmaları ve klasik basketbol oyunlarından farklı olarak sunduğu birçok farklı özellikle öne çıkan NBA 2K Playgrounds 2'ye gelecek olan güncelleme, oyun için platformlar arası destek getirecek. Yani artık NBA 2K Playgrounds 2 oyuncuları, oyundaki çevrimiçi maçlarda hangi platformu kullanıyor olurlarsa olsunlar birbirleriyle eşleşebilecekler.

PS4 oyuncularının ne yazık ki dâhil olmadığı bu çapraz platform desteği, Nintendo Switch, Xbox One ve PC'deki oyuncuların birbirleriyle ücretsiz olarak karşılaşabilmelerini sağlayacak. Çapraz platform desteğinin yanı sıra gelen yeni güncellemeyle oyuna eklenen birçok yeniliği oyunun resmi Twitter hesabından açıklayan Saber Interactive, "Son # Playgrounds2 güncellemesi olağanüstü. Eski yüzlerle Mars Playground'da toplanın. Yeni kıyafetler ve yeni saha düzenleme öğeleri de hazır!" ifadelerini kullandı.

Sunulan yeni güncellemeyle oyun deneyimini iyileştiren Saber Interactive, basketbolda sokak tarzını seven herkesin NBA 2K Playgrounds 2'den büyük keyif alacağını söylüyor. Switch ve Xbox One için ilgili mağazalardan indirebileceğiniz oyunun PC versiyonunu incelemek ve satın almak için NBA 2K Playgrounds 2'nin Steam sayfasına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/nba-2k-playgrounds-2-cross-play/
3
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
0
0