NBA 2K20’nin Demosunun Çıkış Tarihi Duyuruldu

13
1
1
0
0
2K Sports, bugün yaptığı bir açıklamayla NBA 2K20’nin demosunun önümüzdeki ay çıkacağını duyurdu. Oyuncular, demoyla birlikte yeni MyPLAYER oluşturma aracını da denemeye fırsat bulacaklar.

NBA 2K serisi, son 10 yıldır her sene yeni oyunuyla olumlu eleştiriler alarak rakipsizliğini koruyor diyebiliriz. Basketbol sporunu en iyi ve en gerçekçi şekilde yansıtarak olumlu eleştiriler almaya başlayan seri, zaman geçtikçe oyuncu kariyeri modunda da sayısız geliştirmelere gitti. Oyun serisi, bu sayede basketbol hayranı oyunseverlerin birinci seçeneği hâline gelmiş durumda.

Yeni MyPLAYER aracı, oyuncuların karakterlerini yaratırken tarz ve özelleştirmeleri test ederek seçmesine olanak tanıyor. Bu konuyla ilgili en güzel gelişmelerden bir tanesi de demoyu oynarken oluşturduğunuz karakterin oyunun tam sürümünde de kullanılabilecek olması. Yani tam sürüme geçiş yapıldığında oyun, demoda yapılan seçimleri tanıyabilecek ve karakterler, oyuna entegre edebilecek. Bu durum, oyunda karakter yaratmayı seven oyuncular için çok rahatlatıcı olacak çünkü demoda oluşturulan karakter kaybolunca tam sürüme geçiş aşaması, bir nebze daha zor olabiliyor.

nba 2k myplayer

NBA 2K20’nin demosu, 21 Ağustos 2019 tarihinde Türkiye saatiyle sabah 10.01’de yayınlanacak. Bu arada 2K Sports, oyun için ön siparişte bulunanlara oldukça yüksek sayılabilecek ayrıcalıklar sunuyor. Bu ayrıcalıklar arasında 5.000 oyun içi döviz, 5.000 MyTeam puanı, 5 adet MyCAREER beceri artırma hakkı, kıyafet kapsülü, haftada bir kere verilmek üzere 10 adet MyTEAM lig paketi ve NBA sezonunun başlamasıyla haftada bir kere verilmek üzere 5 adet Heat Check paketi bulunuyor.

Demo; Playstation 4, Xbox One ve Nintendo Switch üzerinden indirilebilir olacak. NBA 2K20’nin tam sürümünün çıkış tarihi ise 6 Eylül 2019 olarak açıklanmış durumda.

Kaynak : https://www.androidcentral.com/nba-announces-nba-2k20-demo-coming-august-2019-0
13
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
1
1
0
0