Need for Speed Heat, İlk Haftasında Satış Rekorları Kırdı

28
9
4
3
1
Electronic Arts'ın geçtiğimiz hafta yayınladığı Need for Speed Heat, oyunseverlerin gözdesi olmuş durumda. Oyunun geliştiricisi Ghost Games, Need for Speed Heat'in satış rekorları kırdığını açıkladı. Need for Speed Heat'in tam olarak ne kadar sattığı ise şu an için bilinmiyor.

Oyun sektörünün klasikleşmiş isimlerinden olan Need for Speed serisine kısa bir süre önce yeni bir üye daha eklendi. "Heat" olarak isimlendirilen bu oyun, şu sıralar oyunseverler tarafından büyük bir ilgi görüyor ve milyonlarca oyunsever, son bir haftadır Need for Speed Heat oynuyorlar. Oyuna gösterilen bu ilgi, satış rakamlarına da yansımış durumda.

2017 yılında piyasaya sürülen Need for Speed Payback, oyunseverler tarafından beklenen ilgiyi görememiş, satış rakamları düşük kalmıştı. Görünen o ki Need for Speed Payback ve Need for Speed Heat oyunlarının geliştiricisi Ghost Games, önceki oyunda yaptıkları hataları fark etmiş ve bu hataların giderilmesi için gerekli çalışmaları yapmış. Çünkü Need for Speed Heat, serinin en çok satan oyunlarından bir tanesi haline gelmiş durumda.

NFS Heat

Konuya ilişkin açıklamalar, Ghost Games'in Twitter hesabı üzerinden yapıldı. Yetkililer, oyunun daha ilk haftasında ciddi bir rekor kırdığını açıkladılar ve bu yüzden bütün oyunseverlere teşekkür ettiler. Fakat Ghost Games ekibi, Need for Speed Heat'in ilk haftasında ne kadar satış yaptığına değinmedi. Belki önümüzdeki günlerde Ghost Games, konuyla ilgili yeni bir açıklama yaparak oyunseverlere sayı verebilir.

Oyunseverler ve teknik eleştirmenler, Need for Speed'in hız mekaniğini, gece gündüz döngüsünü ve oyun içi alım satımların olmamasından memnun görünüyorlar. Ancak oyunun hikayesi, özellikle geceleri polisle karşılaşmak ve bazı görsel efektler çok da beğenilmemiş durumda. Bakalım Need for Speed Heat'in oyunseverlerde yaşattığı bu heyecan ne kadar sürecek?

Kaynak : https://wccftech.com/need-for-speed-heat-sets-franchise-record-for-most-launch-week-players-this-generation/
28
9
4
3
1
Emoji İle Tepki Ver
28
9
4
3
1