Half Life: Alyx Çıkış Tarihi ve Sistem Gereksinimleri Belli oldu

285
83
30
18
14
Uzun yıllar boyunca beklenen ve ilk haberleri alındığı günden bu yana hayranlarını mutlu eden Half-Life’ın yeni oyunu Alyx’in çıkış tarihi ve fiyatı Steam üzerinden duyuruldu. Valve, oyunun sayfasını yayına aldı.

Dünyanın en popüler çevrimiçi oyun platformu Steam'in sahibi olan Valve, şu sıralar tüm dikkatleri üzerinde toplamış durumda. Çünkü şirket, geliştiricisi olduğu 'Half Life' serisine yeni bir oyun ekledi. Aslına bakacak olursak konuyla ilgili bir süredir çeşitli söylentiler vardı ve artık Valve tarafından yapılan açıklamalarla bu söylentiler doğrulanmış oldu. Valve'ın duyurduğu oyunun ismiyse 'Half-Life: Alyx'.

Valve'ın yeni oyunu, adından da anlaşılacağı üzere yeni bir Half-Life oyunu. Oyunla ilgili elimizde hiçbir bilgi yoktu ancak oyunun Steam VR için geliştirildiği Valve tarafından resmen açıklandı. Yani Half-Life: Alyx, Valve'ın yeni sanal gerçeklik oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Steam'in platformuna eklediği yeni sayfayla birlikte oyun hakkında daha da fazla bilgi sahibi olduk.

Çıkış tarihi ve ön sipariş fiyatı belli oldu

Half-Life: Alyx

Oyunseverlerin yeni bir Half-Life oyunuyla tanışmalarının üzerinden 21 yıldan fazla zaman geçmişti. Yeni haberleriyle hayranları sevindirmeye devam eden Valve, Half-Life: Alyx'in Steam sayfasına belirli bilgileri ekledi. Bu bilgiler arasında oyunun çıkış tarihi ve ön sipariş fiyatı da bulunuyor.

Fiyat ve çıkış tarihine geçmeden önce oyunun açıklanan sistem gereksinimlerinden de bahsedebiliriz. Minimum sistem gereksinimlerini açıklayan Valve, Half-Life: Alyx'i oynamak isteyenlerden 12 GB RAM ve GTX1660 / RX 580 sınıfında, 6 GB'lık bir ekran kartı talep edecek. İşlemci olarak da Core i5 - 7500 / Ryzen 5 1600 gerekecek.

Fiyat ve çıkış tarihi

Steam

Half-Life: Alyx'in fiyatı şu an için açıklanmamış olsa da oyunun ön sipariş fiyatı belli oldu. 92 TL olarak belirlenen ön sipariş fiyatı 92,00 TL olarak karşımıza çıkıyor. Valve, tüm bunların yanı sıra şu anda %10'luk bir indirimi de oyuna uygulamış durumda. Son olarak oyunun 2020 Mart'ta piyasaya sürüleceği bilgisi de Valve tarafından verildi.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/half-life-alyx-officially-announced-reveal-coming-/1100-6471545/
285
83
30
18
14
Emoji İle Tepki Ver
285
83
30
18
14