Neredeyse Tam Ekranlı Vivo NEX 3'ün Çizimleri Paylaşıldı

12
2
2
0
0
Vivo'nun üzerinde çalıştığı yeni telefon modeli NEX 3'ün çizimleri, şirketin ürün müdürü tarafından paylaşıldı. Paylaşılan görsel, Vivo NEX 3'ün waterfall screen olarak adlandırılan 90 dereceye yakın dönen ekran panelini ve üçlü kamera kurulumunu açık bir şekilde gösteriyor.

Çinli teknoloji üreticilerinden Vivo'nun üzerinde çalıştığı yeni telefon modeli NEX 3'ün ekran tasarımı, geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Paylaşılan tasarıma göre Vivo'nun yeni akıllı telefonu, waterfall olarak adlandırılan ve neredeyse cihazın yanlarının da ekran olmasını sağlayan özel bir ekran tasarımına sahip olacaktı.

Şimdiyse şirketin Ürün Müdürü Li Xiang, NEX 3'ün tasarımını gün yüzüne çıkaran taslak çizimleri paylaştı. Xiang'ın paylaştığı çizimler, akıllı telefonun hem ekran tasarımını hem de kamera yapısını açıkça ortaya koyuyor ve telefonun nasıl görüneceğini gözler önüne seriyor.

vivo nex 3

Vivo NEX 3'ün dikkat çekici yanı, ekranın kenarlardan neredeyse 90 derece kıvrılarak cihazın yanına doğru devam ediyor olması. Şirketin NEX serisinin kendine has bir yapısının olduğu düşünüldüğü zaman aslında NEX 3'ün de farklı bir tasarıma sahip olabileceğini söyleyebiliriz. Zaten Xiang'ın paylaştığı çizimlerdeki waterfall screen tasarımı da bu özgün tasarımı gözler önüne seriyor. 

  • Not: Vivo'nun piyasaya sürdüğü ilk NEX modelinde ilk kez hareketli bir ön kamera ve ekran üzerinde parmak izi okuyucu sensör bulunuyordu. NEX 2'deyse çift ekran kullanılmıştı.

nex 3

Paylaşılan çizimlere göre telefonun ekranı neredeyse cihazın gövdesini boydan boya kapıyor. Ekran kasa oranının bir hayli yüksek olduğu açıkça görülebiliyor. Buna ek olarak NEX 3'ün üçlü kamera kurulumuna da sahip olacağını görüyoruz. Üstelik bu üçlü kamera kurulumunun tasarımında bir kol saatinden esinlenildiği de paylaşılan çizimlerde açıkça yer alıyor.

NEX 3'ün tanıtım tarihi, fiyatı ve diğer özellikleri henüz net olarak bilinmiyor. Ancak önceki dönemlerde piyasaya sürülen NEX modelleri göz önünde bulundurulduğunda, NEX 3'ün de karakteristik bir yapısının olacağını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.theverge.com/circuitbreaker/2019/8/15/20806621/vivo-nex-3-design-waterfall-glass
12
2
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
2
2
0
0