Netflix'in 6 Kasım'da Stranger Things ile İlgili Bir Sürprizi Olabilir

81
10
5
2
1
Dijital yayın platformu Netflix, şaşırtıcı olmayan bir şekilde sevilen bilim kurgu serisi Stranger Things’in dördüncü sezonu için onayı, geçtiğimiz haftalarda vermişti. Şirket, resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, gelecek hafta dizinin yeni sezonu hakkında bazı haberlerin gelebileceğini ima etti.

Hawkins kasabasının kabına sığmaz beşlisi Mike, Lucas, Eleven, Dustin ve Will ile 80’lerde macera ve heyecan dolu bir yolculuğa çıktığımız Stranger Things, Netflix kütüphanesinin en çok izlenen orijinal içeriklerinden bir tanesi konumunda. 

Sevilen bilim kurgu serisinin üçüncü sezonu geçtiğimiz temmuz ayında yayınlanmış ve her bölümüyle hayranlarını ekranlara kilitlemeyi başarmıştı. Sadece dört günde 40,7 milyon hesap tarafından izlenen üçüncü sezon, dizinin sevilen karakterlerinden Jim Hopper'ın (David Harbour) kaderi ile ilgili devasa bir soru işareti bırakarak sona ermişti. 

stranger things netflix

Netflix, Stranger Things’in dördüncü sezonunu bu ayın başlarında onaylamıştı; ancak diziye kavuşmamız muhtemelen bir yılı bulacak. Neyse ki, Netflix’in Twitter’dan yaptığı bir paylaşım, dizinin yeni sezonuna dair bazı bilgileri gelecek hafta içinde öğrenebileceğimize işaret ediyor. 

Netflix tarafından işletilen birçok hesaptan biri olan See What Next Twitter hesabı, Stranger Things'in üçüncü sezonundan bir kamera arkası videosu paylaştı; ancak insanların ilgisini çeken video değil, tweette yazan ifadeler oldu. 

“Stranger Things Sezon 3'teki bu sahneden hoşlandıysanız, 6 Kasım'da Stranger Things'in sizin için ne sakladığını görene kadar bekleyin” ifadelerinin yer aldığı tweet, dördüncü sezona dair heyecanı bir tık daha artırdı. Söz konusu tarihte, yeni sezonla ilgili birkaç detay öğrenebiliriz; ancak yine de büyük beklentilere girmemekte fayda var. Zira 6 Kasım’da paylaşılacak şeyin önceki sezonla ilgili olma ihtimali de bir hayli yüksek. Bekleyip, göreceğiz.

Kaynak : https://comicbook.com/horror/2019/10/30/stranger-things-season-4-tease-november/
81
10
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
81
10
5
2
1