Netflix'in Yeni Anime Dizisi Ghost in the Shell: SAC_2045'in Tanıtım Videosu Yayınlandı

14
6
3
3
1
Popüler çizgi roman serisi Ghost in the Shell, anime dizisi olarak ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Netflix, Ghost in the Shell: SAC_2045 adını verdiği yeni dizisinin ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Masamune Shirow'un çizgi roman serisi Ghost in the Shell, daha önce başarısızlıkla sonuçlanan kısa süreli animasyon deneyiminin ardından büyük bir geri dönüş yapmaya hazırlanıyor. Netflix, seriyi Ghost in the Shell: SAC_2045 anime dizisiyle ekranlara taşıyacak.

Netflix'in yeni anime dizisi, Production I.G. ve SOLA Digital Arts tarafından hayata geçirilecek ve markanın bilgisayar üretimli ilk dizisi olacak. Anime uyarlamalarına genellikle şüpheyle bakılsa da, yeni dizinin ilk tanıtım videosu yayınlandı ve dizi, sağlam temeller üzerine kurulmuş gibi görünüyor.

ghost in the shell netflix

Ghost in the Shell: SAC_2045 şu an Netflix ekranlarından 2020'de dünya çapında yapılacak ilk gösterimine hazır. Kenji Kamiyama ve Shinji Aramaki, yapımcılar Production I.G. ve SOLA Digital Arts için ortak yönetilen anime dizisinin üretim sürecinin hemen hemen ortalarında. Her ne kadar oyuncu kadrosu hala açıklanmasa da daha önce Birthday Wonderland'de çalışan Ilya Kuvshinow'un yeni dizide karakter tasarımcısı olarak görev yapacağı doğrulandı.

Yeni serinin konusu büyük ölçüde bir gizem olarak kaldı. Ancak Netflix, "Küresel kapitalizmin çökmesinin ardından 2045 yılında, Japonya'nın seçkin sınıfı Section 9, gizli siber operasyonlar yürütmeye başladı." şeklinde kısa bir özet sundu. Production I.G. ABD Başkanı Maki Terashima-Furuta daha önce Ghost in the Shell: SAC_2045'in 12'şer bölümden oluşan iki sezonluk bir dizi olacağını doğruladı.

Ghost in the Shell: SAC_2045'in tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://comicbook.com/anime/2019/10/23/netflix-ghost-in-the-shell-sac-2045-trailer-anime/
14
6
3
3
1
Emoji İle Tepki Ver
14
6
3
3
1