Netflix'in Yeni Korku Dizisini İzleyenlerin Sosyal Medyada Verdiği Tepkiler

36
3
3
2
0
Netflix, korku dizilerine hız kesmeden devam ediyor. Stranger Things ve The Haunting of Hill House'dan sonra yeni bir heyecan, yeni bir gerilim arayan Netflix, bu arayışına cevap olarak Typewriter isimli dizisini yayınladı. 19 Temmuz'da yayına giren dizi çok hızlı bir şekilde kendine büyük bir hayran kitlesi kazandı ve birçok kişi dizinin ne kadar korkunç olduğundan bahsetti.

Stranger Things'den sonra yeni bir soluk arayan Netflix, Typewriter isimli dizisini yayınladı. Yeni diziyi izleyenlerin yorumlarından yola çıkacak olursak Netflix'in son derece başarılı bir iş çıkardığını söyleyebiliriz.

Hint yönetmen Sujoy Ghosh'un yönettiği beş bölümlük dizi, Goa'da yaşayan ve mahallelerindeki perili eve girerek oradan bir hayalet yakalamanın mantıklı bir şey olduğuna karar veren 5 gencin hikâyesini ele alıyor. Doğal olarak olaylar hızlı bir şekilde tersine dönüyor.

Netflix'e geçen hafta düşen ve o zamandan beri izleyenlerin sosyal medyadaki yorum yağmuruna sebep olan dizi, özellikle Twitter'da büyük bir ses getirdi. Diziye gelen yorumlar şu şekilde oldu:

netflix

Typewriter'ı izledim. Kalbiniz sağlam değilse dizi size göre değil. Dizi kesinlikle kendine bağlıyor ve fazlasıyla korkunç.

korku dizisi

Geçen gece Typewriter'ı izledim ve Sujoy'u bu muhteşem dizi için tebrik etmek istiyorum. Aslında o gün diziyi bitirmeden bir şey yapamayacağımı bildiğim için akşam yemeği bile yemedim. Mükemmeldi.

Typewriter

Çok kötü hissediyorum. Typewriter'ı gün içerisinde izlemeye çalıştım ancak birinci bölümü zor bitirdim. Sonuna kadar nasıl izleyeceğime dair en ufak bir fikrim bile yok. Korkunç! Sujoy Ghosh, korku dizisi böyle çekilir.

netflix dizi

Typewriter'ı izledim ve dizi kalbi sağlam olmayanlara göre değil. Evin içini ikide bir kontrol etmeden diziyi izleyemedim. Sujoy Ghosh, ödümüzü patlatmayı kes!

korku dizi

Bakın, normalde film önermem ama Typewriter ÇOK FENAYDI, İLK BÖLÜMDEN İTİBAREN BENİ İÇİNE ÇEKTİ CİDDEN ÇOK BAŞARILI

[Anne, gel beni al, korkuyorum]

Tek GIF'te Netflix'in Typewriter dizisi

gerilim

Typewriter bu zamana kadar gördüğüm en iyi korku dizilerinden biri. Bu dizi ve Gothic edebiyatı üzerine bir kompozisyon yazmak istiyorum. İkinci sezon için sabırsızlanıyorum.

Kaynak : https://www.highsnobiety.com/p/netlfix-typewriter-reactions/
36
3
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
36
3
3
2
0