Netflix, Kazara Witcher Dizisinin Yayın Tarihini Açıklamış Olabilir

25
6
4
2
0
Temmuz ayında Comic-Con fragmanında Henry Cavill’i gördüğümüzden bu yana herkesin çıkış tarihini sorduğu Witcher dizisinin çıkış tarihi belli olmuş olabilir. Bu bilgiyi sızdıran ise Netflix’in kendisi.

Netflix’in resmi Facebook hesabından yapılan bir paylaşım, Witcher dizisinin olası çıkış tarihi söylentilerini yeniden alevlendirdi. Yapılan paylaşımda yeni gelecek yapımların tarihleri işaret ediliyordu. 

11 Eylül’de yayınlanan tanıtımda Breaking Bad filmi için 30 gün sonrası işaret ediliyordu. Bu da filmin yayın tarihini doğru şekilde gösteriyordu. Videonun sonunda ise The Witcher: 97 Gün yazıyordu. Sizin için takvimlerimizi kontrol ettiğimizde 97 gün sonrasının 17 Aralık’a denk geldiğini keşfettik. Yani dizinin çıkış tarihi 17 Aralık olabilir. Facebook videosu ise daha sonra silindi. 

netflix witcher

Bu bilginin doğru olup olmadığı henüz kesinleştirilmedi. Netflix, Facebook videosu hakkında bir açıklama yapmadı. Yapım için genç Geralt seçildi, Roach’ın ilk görüntüsü yayınlandı. Şimdi, gerçek diziyi görmek için bekleme zamanı geldi. 

The Witcher, popüler bir fantastik kurgu kitap serisinin iptal edilen başka bir oyun üzerinden uyarlanmasıyla ortaya çıkmıştı. Daha sonra oyun kendi başına bir kült haline geldi. Şimdi de başrolünde eski Superman Henry Cavill’in yer aldığı bir dizi olacak.

Kaynak : https://www.gamesradar.com/witcher-netflix-leak-release-date/
25
6
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
25
6
4
2
0