Netflix, Lucifer'ın Final Sezonuna 6 Yeni Bölüm Daha Eklendiğini Duyurdu

61
6
4
2
1
Netflix, Lucifer'ın Final Sezonuna 6 Yeni Bölüm Daha Eklendiğini Duyurdu
2015 yılında yayın hayatına başlayan, Tom Ellis ile Lauren German’ın başrollerinde yer aldığı, Vertigo çizgi romanı Lucifer’ın aynı isimli uyarlaması Lucifer dizisinin final sezonuna 6 yeni bölüm daha eklendiği duyuruldu. 4. sezonu bu senenin mayıs ayında yayınlanan dizinin final sezonunun ne zaman yayınlanacağı henüz tam olarak belli değil.

DC’nin alt kolu Vertigo’daki aynı isimli çizgi romandan uyarlanan Lucifer dizisi, 5. sezonuyla yayın hayatını sonlandırmaya hazırlanıyor. Dizinin bitecek olmasına üzülen hayranlar, son sezonunda karizmatik Lucifer’ı umduğundan daha fazla izleme imkânına sahip olacaklar. Daha önce son sezonunun 10 bölüm olacağı söylenen diziye fazladan bölüm eklenmesi kararı alındı.

Netflix, “See What’s Next” adlı resmi Twitter hesabı üzerinden bugün yaptığı paylaşımda dizinin son sezonuna 6 bölüm daha eklendiğini ve son sezonun toplamda 16 bölümden oluşacağını açıkladı.

4. sezonun 10 bölümden oluşması ve 5. sezonun da 10 bölüm olarak planlanması sonrası, 16 bölüm biraz fazla gibi gelebilir ancak bu sayıyı dizinin FOX’ta yayınlanan ilk 3 sezonuyla kıyaslayınca çok da fazla değil. Dizi FOX’ta yayınlanırken ilk sezonu 13 bölüm, ikinci sezonu 18 bölüm, üçüncü sezonuysa 26 bölümden oluşuyordu. Lucifer, ilk kanalında yayınlanırken 3. sezonunun finali öncesi iptal edildi ve 4. sezondan itibaren yayın hakları Netflix tarafından satın alındı.

Dizi Netflix’e geçtikten sonra 10'ar bölümlük 4. ve 5. sezon üzerinde anlaşma sağlandı ve bu sezonlarda FOX’ta yayınlanacak olan 4. sezonun hikâyesi anlatılacaktı. Gelen ek bölüm açıklamasına bakılırsa dizinin yazarlarının, anlatacak daha fazla hikâyeleri ve bunun için de daha fazla zamana ihtiyaçları var.

Kaynak : https://comicbook.com/dc/2019/07/26/lucifer-season-5-extended-netflix-six-episodes/
61
6
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
61
6
4
2
1