Netflix'e Yeni Bir Rakip Daha: Yayın Platformları Arasına NBCUniversal da Katılıyor

14
6
3
0
0
Son zamanlarda medya şirketleri, birer birer çevrimiçi abonelikli yayın platformlarına el atmaya başladı. Netflix’in dünya çapında büyük pay aldığı pastaya Disney, Apple ve HBO da dâhil olacağını açıklamıştı ancak pastadan pay almak isteyen şirketler giderek artıyor. NBCUniversal da önümüzdeki sene kendi yayın platformunu çıkaracağını açıkladı.

HBO, Apple ve Disney’in yayın platformları henüz kullanıcıya sunulmadan Netflix’in ABD’deki abone sayısında azalma yaşandığı bildirilmişti. Yayın platformlarının arasına NBCUniversal’ın da katılacağı duyuruldu. Nisan 2020’de kullanıcılara sunulacak olan yeni yayın platformu, ayrıca The Office dizisine de ev sahipliği yapacak.

NBCUniversal CEO’su Steve Burke, hizmete sunacakları yayın platformunun nisan ayında yayınlanacağını söyledi ki bu, WarnerMedia’nın HBO Max platformunun çıkış tarihiyle oldukça yakın bir zamana denk geliyor. Ayrıca her iki servis de Apple ve Disney’in bu güz aylarında çıkacak olan Apple TV+ ve Disney+ servislerinden birkaç ay sonra yayın hayatına başlayacak.

nbcuniversal

NBCUniversal’ın yeni yayın platformuyla ilgili henüz çok fazla detay bilinmiyor ancak Netflix ile olan anlaşması bittikten sonra The Office’e ev sahipliği yapacak olan yeni platform, muhtemelen ilk çıkışını The Office olmadan gerçekleştirecek. Görünüşe göre yeni yayın platformunun içerikleri, genellikle dışarıdan ve satın aldıkları Birleşik Krallık telekomünikasyon şirketi Sky’dan gelecek.

Yukarıda da sözünü ettiğimiz Apple TV+’da yayınlanacak olan Snoopy in Space ve For All Mankind’ın fragmanları da yayınlandı. Snoopy’nin fragmanını izlemek için buraya, For All Mankind’ın fragmanını izlemek içinse buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak : https://9to5mac.com/2019/07/25/nbc-streaming-service-the-office/
14
6
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
6
3
0
0