Netflix'in Yeni Filmi The King'in Final Fragmanı Yayınlandı

8
5
3
3
0
Başrolünde iki yetenekli oyuncu Timothée Chalamet ve Robert Pattinson’ı izleyeceğimiz Netflix filmi The King’in final fragmanı yayınlandı. David Michôd tarafından yönetilen film, William Shakespeare'in Henriad romanından uyarlandı.

Dijital yayın devi Netflix, kütüphanesindeki içeriklerle izleyicilerden büyük bir takdir topluyor; ancak aynı şeyi orijinal filmler için söylemek bir hayli zor. Zira platformdaki çoğu film -bazı istisnalar dışında- vasatı aşamıyor.  Fakat kısa bir zaman sonra yayınlanacak olan The King, orijinal Netflix filmleriyle ilgili kafanızda oluşan algıları yıkabilir. 

Bazı çekim açıları ve epik havasıyla HBO’nun ikonik dizisi Game of Thrones’tan esintiler taşıyan film, kraliyete sırtını dönmüş isteksiz bir varis olan Prens Hal’un hikayesini anlatıyor.

king

Zalim babası IV. Henry’nin ölmesinin ardından taç giyen ve V. Henry ünvanını alan prens, daha önce kaçmaya çalıştığı hayatı kucaklamak zorunda kalır. Babasının geride bıraktığı savaşla yüzleşecek olan V. Henry, sarayın hem içinden hem de dışından düşmanlarla karşı karşıyadır. 

The King’in yönetmen koltuğunda oturan David Michôd, senaryoyu Joel Edgerton ile birlikte kaleme aldı. Timothée Chalamet, Robert Pattinson ve Joel Edgerton gibi başarılı isimleri bir araya getiren film, 1 Kasım tarihinde Netflix’te yayınlanacak. 

The King filminin final fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

Kaynak : https://www.youtube.com/watch?v=svVykTznk9Q
8
5
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
8
5
3
3
0