Netflix’in “Olmuş Bu” Dedirtecek Epik Filmi The King’den İlk Fragman Geldi

8
3
1
1
1
İki defa Oscar’a aday olan yetenekli genç oyuncu Timothée Chalamet’in başrolünde oynadığı epik film The King, Netflix’te gösterime girecek. Filmden ilk fragman yayınlandı.

Timothée Chalamet, hangi rol verilse hakkını veren bir oyuncu olarak son dönemde yıldızı parlayan isimler arasında yer alıyor. Yetenekli aktör, Netflix’in yeni epik filmi The King’de de başrolde yer alıyor. 

Filmin oldukça iyi bir kadrosu var. David Michod’un yönettiği filmde Robert Pattinson, Lily-Rose Depp, Ben Mendelsohn ve Sean Harris de rol alıyor.

Filmde İngiliz tahtı, tiranlık hükmü süren babasının ölünün ardından Hal (Timothée Chalamet) tarafından zoraki olarak devralınır. Halbuki karakter çok uzun yıllardır sıradan bir vatandaş olarak yaşamaktadır. Netflix’in tanıtımına göre genç kral, saray politikalarını yönetmek ve babasından geriye kalan kaos ve savaşla başa çıkmak durumundadır. Genç kral ayrıca en yakın arkadaşı ve akıl hocası olan ihtiyar alkolik şövalye John Falstaff ile olan bağlarını da korumaya çalışacak gibi duruyor.

The King filmi bu sonbaharda gösterime girecek.

Shakespeare’in eserlerinden ilham alındı

the-king-netflix

Yönetmen David Michod ve Joel Edgerton tarafından kaleme alınan hikayenin özünde ise William Shakespeare’in Henriad adlı eseri temel alındı. Eserdeki pek çok farklı oyundan karakterler ve olaylar bu film için bir araya getirildi. 

Film ile ilgili çalışmalar aslında 2013 yılından başlamıştı. Henry IV (Dördüncü Henry) oyununun bölüm 1 ve bölüm 2’leri ile Henry V oyunu bir araya getirilerek filmleştirildi. 

Filmin yapımcılığını, Brad Pitt, Dede Gardner ve Jeremy Kleiner’ın yapımcılık şirketi Plan B Entertainment üstlendi. 

Kaynak : https://news.avclub.com/bend-a-knee-before-timothee-chalamets-the-king-in-netfl-1837611213
8
3
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
8
3
1
1
1