Netflix’in Yeni Korku Dizisi Marianne’den İlk Fragman Geldi

18
11
3
2
1
Netflix’in yeni korku dizisi Marianne’den ilk fragman yayınlandı. Fragmana göre oldukça gerilimli bir yapımla karşı karşıyayız.

Netflix’in en sadık takipçileri arasında korku izleyicileri de yer alıyor. Platform da sürekli birbirinden farklı orijinal korku/gerilim içerikleri hazırlıyor.

Netflix’in bu eserinde Marianne adlı bir yaratık, hikayenin merkezinde yer alıyor. Hikayenin esas karakteri olan bir yazar, kendi korkularını kitaplarında anlatarak Marianne’den kaçmaya çalışıyor.

Yazdığı kitaplardaki korkunç hikayelerin gerçeğe döndüğünü gören yazar, öykülerine ilham veren geçmişiyle yüzleşmek üzere doğduğu topraklara döner. Uzun boyu, siyah saçları, görülmeden hareket etmesi ve sahip olduğu korkutucu gücüyle yazarın tanımladığı haliyle cadıdan ziyade Türk mitolojisindeki Albıs’a benzeyen bu yaratık, öyle gözüküyor ki Netflix takipçilerini bölümler bittikten sonra bir iki bölüm komedi izlemeye itecek.

marianne-netflix

Fragmandan görüldüğü kadarıyla yapımda kabuslar, sık kullanılan şeytani ruhların bedenleri ele geçirmesi ve anlık korku öğelerinin bir karmasını göreceğiz. Yapım, son yıllarda her korku yapımında karşımıza çıkan kirli yeşil filtreli görüntü modeliyle çekiliyor.

Dizinin başrollerinde Victorie Du Bois, Lucie Boujenah ve Tiphaine Daviot yer alıyor. 

Yapım, 13 Eylül’de Netflix ekranlarında olacak. 

Kaynak : https://mashable.com/video/marianne-trailer-netflix/
18
11
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
18
11
3
2
1