Netflix’ten Fragman Bombardımanı: İşte "Ayda 70 TL Vermeye Değer mi?" Sorusunun Yanıtı Olacak Yeni Netflix Dizi ve Filmleri

28
14
6
5
2
Netflix’ten Fragman Bombardımanı: İşte "Ayda 70 TL Vermeye Değer mi?" Sorusunun Yanıtı Olacak Yeni Netflix Dizi ve Filmleri
Popüler yayın platformu Netflix, Tudum adlı etkinliği ile yeni dönemde yayınlayacağı bütün yapımları duyurdu. Bu yapımlara gelin birlikte bakalım.

Hemen her platform gibi Netflix de yeni dönemde yayınlayacağı programları tanıttığı bir etkinlik düzenliyor. Tudum adı verilen etkinlikte var olan Netflix dizilerinin devamları, yeni filmler, yeni diziler ve platformun oyun hizmetine gelecek yeni uygulamalar tanıtılıyor. 

YouTube üzerinde de izlenebilecek olan etkinlikte, La Casa de Papel: Korea, Lupin gibi yapımlar da yer alıyor. Şu ana kadar açıklanmış olan yeni yapımlar ise şöyle: 

They Cloned Tyrone

Bu komedi bilim kurgu filminde birbiriyle alakasız üç karakterin, Tyrone’un klonlanması üzerine karanlık bir devlet sırrını açığa çıkarmak için harekete geçmesini ele alıyor. 

Emily in Paris 3. Sezon

Dizinin yeni sezonu 21 Aralık'ta ekranlarda olacak. Emily'nin kahkülleri uzamaya devam ederken, Paris ile mücadelesi de sürüyor.

1899

Bir gemide gizemli bir fırtınada kaybolan mültecilerin hikayesi 1899 da 17 Kasım’da geliyor.

Çıkış Tarihi: 13 Aralık

The Old Guard 2

Charlize Theron'un ölümsüz paralı askerleri geri dönüyor. Üstelik bu defa yapımda Henry Golding ve Uma Thurman da yer alacak. 

The Crown 5. Sezon

Dizinin 5. sezonunun çıkış tarihi 9 Kasım 2022 olarak açıklandı. 

Dead to Me 3. Sezon

Garip davranışları olan Jen adlı genç bir kadının, kocasının ölümü sonrası yaşadıklarını izlediğimiz yapımın 3. sezonu da 17 Kasım'da geliyor.

Lupin: Part 3

Bu nazik hırsız, bu sezon Paris'in en çok adamı olarak yakayı kurtarmaya çalışıyor.

The School for Good and Evil

Çğrencilerin kendi içlerindeki dramaları büyüye dönüştürdüğü bu yapım, adeta Hogwats'ın Amerikan Lisesi halini andırıyor.

Outer Banks 3. Sezon

Zenginlere karşı fakirlerin bulunduğu Outer Banks'ta John B'nin ve arkadaşlarının arayışı devam ederken, macera da büyüyecek gibi duruyor.

Glass Onion

Knives Out 2 olarak da geçen bu yapım, popüler film Knieves Out'un devamı olarak ekranlara gelecek. 

The Witcher 3. Sezon

2023 yıının yaz aylarında da The Witcher'ın 3. sezonu karşımızda olacak. 

Vikings: Valhalla 2. Sezon

Vikings efsanesi devam ederken, ikinci sezondan da bir tanıtım videosu yayınlandı. 

Extraction 2

Chris Hemsworth ile bir kez daha aksiyonun dibine vurduğumuz bu filmin çıkış tarihi de 2023. 

Blood Origin

Bu fantastik yapım da 2022 yılının sonlarında, 25 Aralık'ta vizyonda olacak ve Michelle Yeoh da yapımda yer alacak. 

The Watcher

Bobby Carnevale ve Naomi Watts, 13 Ekim'de gelecek gerilim filminde The Watcher ile başa çıkmaya çalışacak. 

You 4. Sezon

Joe'nun yeni ismini, yaşadığı yeni yeri ve karşımıza çıkacak yeni karakterleri gördüğümüz tanıtımdan sonra yeni sezonun çıkış tarihini de öğreniyoruz: 10 Şubat.

The Mother

Jennifer Lopez de olsanız bir yaştan sonra Hollywood size bir anne filmi çekiyor. Netflix de The Mother adlı bir aksiyon filmiyle Jennifer Lopez'i ekrana taşıyor. Filmin çıkış tarihi ise Mayıs 2023.

The Redeem Team

Kobe Bryant'ın da yer aldığı son yapımlardan biri olan The Redeem Team,2004'te olimpiyatlarda başarısız olan ABD Basketbol Takımı'nın 2008'de Çin'de ortaya koyduğu mücadeleye odaklanıyor.

Entergalactic

Scott Mescudi/Kid Cudi'nin dahil olduğu bu yapım, siyahi bir baş karakterin yer aldığı ilginç bir animasyon aşk hikayesi olacak.

La Casa De Papel: Berlin

Berlin karakterini oynayan Pedro Alonso'nun yer aldığı bir bölüm olsa da henüz bir video yayınlanmadı. Bu yapımın aşk ve soygunlarla ilgili olacağı açıklandı.

Enola Holmes 2

Holmes kardeşlerin en küçüğü, bir kez daha Sherlock Holmes ile birlikte çalışacak. İki karakterin yolları bu defa farklı davalar üzerinden kesişecek.

Alice in Borderland 2. Sezon

Arisu ve Usagi'nin kendi dünyalarına dönüş yolu bulmak için macerası devam ediyor. İlk sezonun ardından macera hız kesmeyecek gibi duruyor. 

Manifest 4. Sezon

4 Kasım'da Manifest'in 4. sezonu Netflix ekranlarına gelecek. Karakterlerimiz ölümlerininin gizemlerini çözmek için gittikçe azalan zamana karşı mücadele edecek.

Have I Ever 4. Sezon

Kaotik bir genç grubunun anlatıldığı yapım, daha çok drama ve daha çok romantizm yer alan 4. sezonuyla ekranlara veda edecek.

El Elegido

American Jesus adlı çizgi roman, Mark Millar'ın imzasını taşıyordu. Bu çizgi roman, El Elegido adıyla Netflix ekranlarına geliyor. 12 yaşında bir çocuğun Hz. İsa olduğunun ortaya çıkmasıyla yaşananları ele alan çizgi romanın uyarlamasının nasıl olacağı merak konusu.

Wednesday Addams

Wednesday Addams, Addams ailesinin kızı, yayınlanan kısa klipte Thing ile karşı karşıya geliyor. Yapımın vizyon tarihi ise 23 Kasım 2022.

Hellbound 2. Sezon

Dünyada cehennemi yaşamaya hazır olmamızı isteyen Netflix, Hellbound'un 2. sezonunu duyurdu.

Shadow and Bone 2. Sezon

Shadow and Bone'un karanlık ve fantastik dünyasına 2023 yılında tekrar konuk olacağız. 

Heart of Stone

Gal Gadot, Jamie Dornan ve Alia Bhatt'ın yer aldığı bu casus filmi de 2023 yılında ekranlardaki yerini alacak. Oyuncular, filmin çok gerçekçi ve heyecanlı olacağından emin. 

Bridgerton 3. Sezon

Dizinin 3. sezonu hakkında çok bir bilgi olmasa da en azından geleceğini biliyoruz. Videoda ise aktörler, karakterleri üzerine konuşurken resim yapıyorlar.

Queen Charlotte

Bridgerton'ın yan dizisi olarak başlayacak Queen Charlotte için de ilk video yayınlandı. yapımın vizyon tarihi ise 2023 olarak açıklandı.

Slumberland

Jason Momoa'nın yer aldığı ve bu yıl Ekim Sonu vizyona girecek olan Slumberland'dan da bir kısa tanıtım cideosu yayımlandı. 

Your Place or Mine

Reese Witherspoon ve Ashton Kutcher'ın er aldığı yeni romantik komedi filmi Your Place or Mine, 10 Şubat'ta ekranlarda olacak.

The Recruit

Noah Centineo'nun yeni dizisi 16 Aralık'ta yayınlanacak olsa da dizi için bir tanıtım videosu yayımlanmadı.

Lookism

Popüler bir Kore webtoon'undan uyarlanan Lookism, sabah uyandığında artık yakışıklı bir yüze ve mükemmel bir vücuda sahip olduğunu gören bir lise öğrencisini anlatıyor. Yapım, 4 Kasım'da platforma gelecek.

Netflix Oyunları

OXENFREE

Andrıid ve iOS’a çıkacak olan oyun da etkinlikte tanıtıldı.

SpongeBob Oyunu

Bu oyunun çıkış tarihi ise 27 Eylül olarak açıklandı.

 

detaylar geliyor...

28
14
6
5
2
Emoji İle Tepki Ver
28
14
6
5
2