NFS Underground 2’nin Unutulmaz Müzikleri (YouTube - Spotify)

69
11
1
1
1
Bir dönem oyun dünyasına damgasını vurmuştu NFS Underground 2. Bu efsane oyunun unutulmaz müziklerini sizin için derledik.

İlk kez 9 Kasım 2004 yılında oyun piyasasına sürüldü NFS Underground 2 yada tam adıyla Need for Speed Underground 2. O zaman doğan çocuklar şimdi kocaman insanlar oldular. Çoğumuz gibi genç olanlarımız da artık yaşlandık. Gerçekçi grafikler nedir, heyecan dolu oyun deneyimi nedir, biz NFS Underground 2 ile öğrendik bunu. 

Araba yarışı oyunlarının da atası olarak kabul edilir NFS Underground 2. Günümüzde bilinen “thug life” kavramı bile bize o zamanlardan miras kalmış bir sözdür. Bugün başarılı mühendisler, başarılı tasarımcılar ilk tasarımlarını NFS Underground  2 arabalarını modifiye ederek yaptılar. Hatta denir ki, iyi bir NFS Underground 2 oyuncusu asla gerçek hayatta araba kullanırken hız yapmaz çünkü o gerçek aksiyona doymuştur.

Bir dönemin gençliğini böylesine etkileyen NFS Underground 2 oyununun bu kadar etkileyici olmasının bir nedeni de elbette, oyuncunun o anın ruhunu yakalamasını sağlayan efsane müzikleridir. Bu ruhu kaybetmeyenler için, bu unutulmaz oyunun müziklerini sizin için derledik. (Listede yer alan şarkıların bulunduğu Spofiy listesi için buraya tıklayabilirsiniz.)

NFS Underground 2 Müzikleri:

Riders on the Storm - The Doors

I Do - Chingy

LAX - Xzibit

Lean Back - Terror Squad, Fat Joe, Remy Ma

Switch / Twitch - Fluke

Rush Hour - Christopher Lawrence

Rocket Ride - Felix Da Housecat

Hard EBM - Sin

Mind Killer - Freeland

Nothing but You - Paul van Dyk

The Death & Resurrection Show - Killing Joke

Give It All - Rise Against

Notice of Eviction - The Bronx

No W Redux - Ministry

In My Head - Queens of the Stone Age

Determined - Mudvayne

I Am Weightless - Septembre

Crashing Foreign Cars - Helmet

Back On a Mission - CIRRUS

Black Betty - Spiderbait

Nobody - Skindred

Skeptic - Snapcase

Celebration Song - Unwritten Law

Efsane oyun NFS Underground 2’nin bu unutulmaz müziklerini dinlediyseniz, belki üzerine “Kimler geldi, kimler geçti, hiçbirisi senin kadar sevilmedi.” şarkısıyla bir cila yapmak istersiniz. Kimimizin çocukluğunun, kimimizin de ilk gençliğinin unutulmaz oyununu bu liste vasıtasıyla anmış olalım. Efsaneler unutulmaz. 

69
11
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
69
11
1
1
1