Nintendo, Yarın Canlı Yayında Switch İçin Çıkacak Bağımsız Oyunları Duyuracak

8
2
1
1
0
Nintendo, Switch için çıkacak olan Indie oyunlar hakkında bilgilendirme yapacağı yayınını yarın TSİ ile 16:00’da gerçekleştirecek. Birçok oyun tanıtması beklenen Nintendo’nun daha önce duyurmuş olduğu oyunlar hakkında da yeni bilgilendirmeler yapması bekleniyor.

Nintendo, Switch bağımsız oyunları için 19 Ağustos’ta canlı yayın yoluyla birçok ayrıntıyı ortaya çıkaracağını açıkladı. Bu canlı yayın, elbette Avrupa’nın en büyük video oyun etkinliği olan Gamescom 2019’un haftası olması nedeniyle video gösterilerinin muhtemelen daha önce duyurulmuş olan video oyunlar için daha fazla ayrıntıya ek olarak yeni oyunların duyurularını da içerecek. 

Etkinlik, yarın TSİ 16:00’da başlayacak:

Daha spesifik olarak Nintendo, bu canlı yayını “Indie World Video Showcase” olarak adlandırıyor ve bu etkinlikte Nintendo Switch’te oynanabilir olacak Indie oyunlarla ilgili olarak 20 dakikaya yakın bilgi sunulacak. Türkiye saati ile 16:00’da başlayacak olan etkinlik, 16:20 gibi son bulacak. Bu etkinliği, haberimizin sonunda paylaştığımız YouTube bağlantısı üzerinden izleyebilirsiniz. Nintendo, etkinliğin saati yaklaştığı vakitte YouTube canlı yayınını aktif edecek.

Bu etkinlikte tanıtılacak olan video oyunların hangilerinin Gamescom 2019’da olup olmayacağı ise şu anda belli değil. Bu etkinlikte açıklanıp Gamescom 2019’da açıklanmayacak oyun olabileceği gibi bu etkinlikte açıklanmayıp Gamescom’a saklanan oyunlar da olabilir. Yine de bu Nintendo etkinliğinin Gamescom 2019 etkinliğinin açılış gecesiyle örtüşmesi oldukça dikkat çekici.

Nintendo etkinliğinin canlı yayını:

Nintendo’nun bu canlı yayında ne göstereceğini düşünüyorsunuz? Görmeyi umduğunuz bir duyuru veya bir oyun var mı? Yorumlarınızı bizle paylaşmayı ve Nintendo Switch hakkında düşüncelerinizi yorum kısmında yazmayı unutmayın.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/08/18/how-to-watch-nintendo-switch-indie-world-livestream/
8
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
1
0