Nokia, Yeni Akıllı Telefonunu Tanıtacağı Tarihi Açıkladı

15
14
8
7
2
Nokia, Yeni Akıllı Telefonunu Tanıtacağı Tarihi Açıkladı
Nokia akıllı telefonları üreten HMD Global, önümüzdeki ayın başlarında yeni bir telefon tanıtacak. Nokia Mobile tarafından Twitter üzerinde yapılan bir paylaşım, 5 Aralık 2019’da yeni bir Nokia telefonunun tanıtılacağını gösterdi.

Bir zamanların en popüler telefon üreticisi olan ancak daha sonrasında gelişen teknolojiye pek ayak uyduramayan Nokia, uzun bir süredir HMD Global şirketi altında faaliyet görüyor. Şirketin akıllı telefonlarını üretip piyasaya süren HMD Global; Samsung, Huawei, Apple gibi günümüz devlerine dişli bir rakip olmak istese de bunu pek de başarmış sayılmazlar.

HMD Global, yeni çıkaracağı akıllı telefon için bilgi paylaşmaya başladı. Nokia Mobile isimli Twitter adresi, bir video paylaştı ve üzerine bir tarih bıraktı. Paylaşılan gönderide, HMD Global’ın 5 Aralık 2019 tarihinde yeni bir Nokia modeli akıllı telefon tanıtacağı ortaya çıktı. Bunun dışında ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı, dolayısıyla 5 Aralık’ta tanıtılacak olan akıllı telefonun modelini henüz bilmiyoruz ancak bazı tarihler yürütülüyor.

Tanıtılacak telefon Nokia 8.2 olabilir

HMD Global ya da Nokia Mobile Twitter sayfası tanıtılacak model ile ilgili herhangi bir paylaşım yapmamış olsa bile bazı tahminler yürütülüyor. Bu tahminlerden bazıları, tanıtılacak telefonun Nokia 8.2 olacağı yönünde. HMD Global, bu akıllı telefonun bir önceki modeli olan Nokia 8.1 modelini geçtiğimiz sene 5 Aralık’ta tanıtmıştı. Dolayısıyla telefonun halefi olacak Nokia 8.2’nin de bir sene sonra aynı gün tanıtılabileceği düşünülüyor.

HMD Global’ın tanıtacağı düşünülen cihazlar listesinde bir tek Nokia 8.2 bulunmuyor. Bazı kaynaklar, tanıtılacak akıllı telefonun Nokia 5.2 modeli olduğunu, bazı kaynaklar ise bu telefonun Nokia 2.3 olabileceğini düşünüyor. HMD Global’ın birçok Nokia modeli üzerinde çalışıyor olması, bu listede bu kadar fazla model olmasının sebebini açıklar nitelikte. Sizce Nokia, teknolojiye ayak uydurup eski popülaritesini geri kazanabilir mi? Fikirlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/new_nokia_smartphone_launches_on_december_5-news-40233.php
15
14
8
7
2
Emoji İle Tepki Ver
15
14
8
7
2