NVIDIA’nın 60 Bin TL’lik Bilgisayar Hediyeli Tasarım Yarışmasının Kazananı Açıklandı

21
3
1
0
0
Geçtiğimiz günlerde NVIDIA tarafından başlatılan Nkreatif tasarım yarışmasının kazananı ve büyük ödülün sahibi açıklandı. Kazanan sanatçı, Zafer Yetik oldu.

NVIDIA; geçtiğimiz günlerde başlattığı ve dijital sanatçıları bir araya getirdiği Nkreatif yarışmasının kazananlarını açıkladı. Yeni dönem dijital sanatçıların tasarımlarıyla karşı karşıya geldiği yarışma kapsamında sanatçılar, dijital arenada yarattıkları eserleriyle İstanbul’u üçüncü boyuta taşıdı. Tasarımlar, jüri üyeleri Tarık Tolunay, Koray Birand ve Mesut Çevik tarafından değerlendirildi.

İstanbul temalı üç boyutlu diorama eserleri titiz bir şekilde değerlendiren jüriler, değerlendirmeleri sonucunda yarışmanın kazanan tasarımını ve sanatçısını belirledi. Yarışmanın kazananı ve büyük ödüle layık görülen sanatçı Zafer Yetik oldu. Yetik, GeForce RTX ekran kartlı Zenbook Pro Duo 15 Studio Notebook hediyesini almayı başardı.

Yarışmanın kazanan tasarımı:

nvidia

Finalistler, üç ünlü isimle tanışma ve sohbet etme fırsatı yakaladı:

Yarışmada finale kalmayı başaran Buğra Bilgen, Zafer Yetik, Cihan Özaras, Doğukan Palaman, Efe Alpay, Kasım Esmersoy, Murat Göçmen, Özgün Alemdağ, Teberdar Gürbey, Teoman Şirvancı, 24 Temmuz’da gerçekleştirilen canlı yayın etkinliğine davet edildi. Aynı zamanda Tarık Tolunay, Koray Birand ve Mesut Çevik ile tanışma fırsatı yakalayarak sanat ve teknoloji üzerine sohbet ettiler.

Türkiye ve dünyada sanata yeni değerler katmayı başaran NVIDIA Studio Platformu, sanatçılara, yaratıcılara ve 3D geliştiricilere en iyi performansı ve güvenirliği sunuyor. Platform, 3D, render alma, video düzenleme, hareketli grafik, fotoğrafçılık, grafik tasarım, mimari görselleştirme ve yayıncılık gibi yaratıcı alanlarda yüksek performans sağlıyor.

21
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
21
3
1
0
0