OnePlus 7 Pro'nun Kamera Örnekleri Ortaya Çıktı (Galaxy S10'a Rakip Olur mu?)

21
5
2
1
1
Şu ana kadar tanıtılmış en pahalı OnePlus telefon olması beklenen OnePlus 7 Pro'nun kamera örnekleri Wired tarafından paylaşıldı.

Şu ana kadar genellikle amiral gemisi segmentte fiyat/performans telefonları tanıtmayı tercih eden OnePlus, bu yıl amiral gemisi segmentini iki kola ayırmayı seçti. OnePlus 7, fiyat/performans noktasında OnePlus 6T’nin yerini alırken, OnePlus 7 Pro daha premium bir akıllı telefon olarak tüketicilerin beğenisine sunulacak.

Wired, 14 Mayıs’ta lansmanı gerçekleştirilecek OnePlus 7 Pro’nun bir üretim öncesi örneğini ‘ele geçirmeyi’ başardı ve cihazın farklı sahnelerdeki fotoğraf yeteneklerini ortaya çıkarmak için bazı fotoğraf örnekleri paylaştı. Cihazın 3x optik yakınlaştırma özelliği, gece modu özelliği ve diğer fotoğraf yetenekleri farklı sahnelerde test edildi.

Wired editörüne göre OnePlus 7 Pro, amiral gemileri segmentindeki güçlü rakipleriyle rekabet edebilecek ancak onları yenemeyecek kalitede bir kameraya sahip. Editöre göre cihazın 3x optik yakınlaştırma özelliği, Huawei P30 Pro’nun 5x optik yakınlaştırma özelliği kadar net, canlı ve kaliteli fotoğraflar çekemiyor. Yine de sonuçların tatmin edici olduğu söylenebilir.

Otomatik HDR modunda ya da ters ışıkta OnePlus 7 Pro’nun detayları kolaylıkla kaybettiği söylenebilir. Ayrıca gece modundaki çekimlerde de renkler doğallığını kaybediyor ve biraz fazla kumlanma ortaya çıkıyor. OnePlus 7 Pro’nun kamerasıyla P30 Pro’yu ya da Galaxy S10’u alt etmesi beklenmiyor. Bu nedenle sonuçların iyi olduğu söylenebilir.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oneplus_7_pro_camera_samples_outed-news-36817.php
21
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
21
5
2
1
1