OnePlus TV’nin Sahip Olacağı İddia Edilen Özellikleri Açıklandı

5
4
2
0
0
OnePlus TV gelmeden önce dedikoduları dönmeye başladı. TV'nin işletim sistemi, işlemcisi ve RAM miktarı konusunda oldukça ciddi söylentiler dolaşıyor.

OnePlus, yeni akıllı televizyonu hakkında bazı açıklamalarda bulunmuştu. Televizyonun gizemini koruyan özellikleri ise şimdiden ortaya çıkmış gibi görünüyor. OnePlus’ın resmi tanıtımı yapacağı 26 Eylül öncesinde televizyonun işlemcisi, RAM’i ve işletim sistemi hakkında bilgiler paylaşıldı.

Yeni cihazla ilgili olası sızıntı bir ekran görüntüsü şeklinde paylaşıldı. Dosa kod adlı OnePlus TV hakkındaki bilgilere göre cihazda 3 GB RAM, MediaTek MT5670 işlemci ve Android 9.0 işletim sistemi olacak. Cihazda dört adet Cortex-A53 CPU ve bir adet de Mali G51 GPU yer alıyor.

oneplus tv

Android geliştirici ekranından alınmış gibi duran görüntüde dikkat çeken nokta ise televizyonun düşük olan çözünürlüğü. En fazla 1920x1080 çözünürlük gösteren cihaz Full HD görüntü verecek olsa da QLED panel ve QHD çözünürlük desteği de beklenen özellikler arasındaydı. Ekran muhtemelen gelen sinyale göre farklı çözünürlükte görüntü sağlayacak.

Televizyonun 26 Eylül’de tanıtılması bekleniyor. İlk olarak Hindistan’da piyasaya sürülecek olan ürün daha sonra dünya pazarlarına sürülecek. Serideki ilk model 44 inç QLED ekrana sahip olacak. Daha sonra da diğer varyantları piyasaya sürülecek.

Kaynak : https://beebom.com/oneplus-tv-rumoured-specs/
5
4
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
4
2
0
0