Oppo ve Vivo, Amiral Gemilerinde Çift Bant Wi-Fi Kullanacak (Video)

8
2
0
0
0
Oppo ve Vivo, Weibo üzerinden çift bant Wi-Fi teknolojisini duyurdu. Bu teknoloji, akıllı telefonların hem 2.4 Ghz hem de 5.0 Ghz Wi-Fi ağlarına aynı anda bağlanmasını sağlıyor.

BBK Electronics isimli bir kuruluşun bünyesinde ticari yaşamlarını sürdüren Vivo ve Oppo, bundan sonraki amiral gemisi telefonlarıyla ilgili etkileyici bir çıkış yaptılar. Şirketlerin ortak olarak yaptıkları duyurularda, bundan sonraki amiral gemilerinde çift bant Wi-Fi desteğinin bulunacağını açıklandı.

Nedir bu çift bant Wi-Fi desteği?

Çift bant Wi-Fi desteği, akıllı telefonlardaki Wi-Fi bağlantılarının hem 2.4 Ghz'ye hem de 5.0 Ghz'ye aynı anda bağlanabilmesine olanak sağlıyor. Bu sistem sayesinde telefonlar, hem daha kararlı bir internet bağlantısı sunuyorlar hem de internet hızlarında gözle görülür bir artış oluyor. 

oppo reno

Şirketlerin Weibo üzerinden yaptıkları duyurularda bu özelliğin nasıl kullanılacağı ile ilgili kırkar saniyelik videolar paylaşıldı. Oppo'nun Reno 10x modelini kullandığı videoda telefonlar 2.4 Ghz ve 5 Ghz'lik Wi-Fi ağlarına bağlandı ve aradaki farklar açıkça gösterildi. 

Vivo'da Oppo'ya benzer bir şekilde iki farklı iQOO modelini kullandı. iQOO'larda da hem indirme hızlarının yüksekliğine hem de gecikme sürelerindeki düşüklüğe dem vuruldu. 

Çinli üreticiler şimdi, bu sistemi akıllı telefonlarında kullanacaklar. Şirketlerin bu özelliği dahil etmesiyle birlikte, üretecekleri modellerin sık sık konuşulacağını söylemek mümkün görünüyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/oppo_vivo_dual_wifi-news-38203.php
8
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
0
0
0