Overwatch 2, Blizzcon'da PvE Görevleri ve Yeni Oyun Moduyla Duyurulabilir

3
1
1
1
1
Blizzard'ın her yıl gerçekleşen Blizzcon fuarı yaklaştıkça ortaya yeni bilgiler çıkmaya devam ediyor. Görünüşe göre Overwatch 2, etkinliğin odaklarından biri olacak ve yeni özelliklerle birlikte duyurulacak.

Blizzard, gelecek hafta BlizzCon'da Overwatch'ın yeni oyununu tanıtabilir. Yeni oyunun Overwatch 2 değil "Overwatch: Chapter 2" gibi bir isimle geleceği; yeni bir logo, yeni oyun modları, haritalar, kahramanlar, PvE özellikleri ve PvE deneyimi için yenilenen kahraman yetenekleri sunacağı öne sürüldü.

ESPN'nin Blizzcon'daki bir kaynaktan aldığı bilgilere göre; yeni logo şu anki Overwatch logosuyla aynı dairesel tasarıma sahip ancak aşağıda görebileceğiniz gibi sağ tarafına turuncu renkli "2" rakamı eklenmiş.

overwatch 2

Kahraman yetenekleri ve oyun içi eşyalar da Overwatch 2'nin PvE moduna gelecek. Ayrıca Overwatch YouTuber'ı Stylosa tarafından elde edilen görüntülere göre 2-4 birincil yetenek yerine her karakter, ek yeteneklerin kilidini açan ve seviye atlayan bir çeşit ilerleme sistemine sahip olacak. Aşağıdaki görselden de anlaşılacağı üzere Tracer, seviye atladıkça yeni yeteneklerin kilidini açılıyor.

overwatch 2 yetenekler

PvE görevi, Rio de Janeiro'da geçen dört oyunculu, hikaye tabanlı bir seri olacak. Ayrıca Overwatch 2'ye Kanada, Toronto'da uyarlanan yeni bir harita üzerine kurulacak "Push" adında yeni bir oyun modu da gelecek. Hem yeni PvE görevinin hem de yeni Push modunun 1 Kasım'da başlayacak BlizzCon'da gösterilmesi bekleniyor.

Şimdiye kadar etkinlikte gerçekleşecek 6 gizemli panel açıklandı. Blizzard'ın sadece Overwatch'a değil, aynı zamanda Diablo 4 ve Warcraft 3: Reforged'a da odaklanması bekleniyor.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/10/27/overwatch-2-pve-hero-talents-items-logo-hero-32-echo-new-map
3
1
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
3
1
1
1
1