Blizzard'ın Popüler Oyun Fuarı BlizzCon, Bu Yıl da Dolu Dolu Geçecek

6
0
0
0
0
Her yıl oyun dünyasını heyecanlandıran ve birçok etkinliği içinde barındıran BlizzCon, bu yıl da bekleneni verecek. 1-2 Kasım tarihlerinde Kaliforniya'da gerçekleşecek olan fuar, 3 farklı bilet seçeneğiyle kapılarını aralayacak.

Oyun dünyasına birçok büyük yapımı sunan ve katkıda bulunan Blizzard Entertainment'ın her yıl düzenlediği oyun fuarı BlizzCon, bu yıl da beklentileri yukarı çekiyor. BlizzCon 2019, 1 ve 2 Kasım'da Kaliforniya'da gerçekleşecek.

Bilmeyenler için BlizzCon'un tam olarak ne olduğunu açıklamakta fayda var. BlizzCon, Blizzard Entertainment'ın geliştiricilerden e-spora kadar birçok alana özel aktiviteler sunduğu bir etkinlik. Tabii ki geliştiriciler ve e-spor takipçilerinin yanı sıra tüm oyun severler için yeterli aktivite fuarda bulunuyor.

Bunların yanı sıra geliştirdiği birçok oyunla e-spor dünyasına adını duyuran Blizzard, yılın en büyük e-spor etkinliklerini de fuarda gerçekleştiriyor. Merakla beklenen etkinliğin biletleri 4 Mayıs'ta ve 8 Mayıs'ta ayrı ayrı satışa çıkacak. Bilet almak isteyenler için ise 3 farklı opsiyon mevcut.

  • BlizzCon Portal Pass: Portal Pass, özel alanlara giriş hakkı ve BlizzCon'dan bir gün önce gerçekleşecek çeşitli etkinliklere katılma hakkı vadediyor.
  • BlizzCon Pass: Etkinliğin en kapsamsız bileti olan Pass, Portal Pass kadar olmasa da fuar öncesi şenliğe katılım hakkı vadediyor.
  • BlizzCon Benefit Dinner: Portal Pass'in tüm avantajlarını içinde barındıran ve buna ek olarak fuardan önce gerçekleşecek olan yemeğe katılım hakkı sunan Benefit Dinner'ın tüm gelirleri CHOC Children’s adlı hayır kurumuna bağış olarak gönderilecek.

Biletlerin getirdiği avantajlara ek olarak da bazı ekstralar söz konusu. Bilet satın alan misafirler, normalde satışta olmayan Warcraft figürlerini satın alma şansına erişebilecekler. Haberde yer verdiğimiz avantajların çok daha fazlası BlizzCon 2019'da misafirlere sunulacak. Etkinlikle ilgili tüm detaylara bu bağlantıdan erişebilirsiniz.

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/teknoloji/blizzcon-icin-geri-sayim-basladi,2D9HSPffck-7zN1ClwguYQ
6
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
0
0
0
0