12
4
4
1
0

Bilgisayarlar üzerinden oyun oynamak birçok kişinin gün içerisinde stresten uzaklaşması ya da kafasını dağıtması için mükemmel bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor. Yeni oyunların çıkmasıyla birlikte oyunların da bilgisayarlardan beklentileri gitgide artıyor. Biz de sizler için fiyat performans konusunda çıtayı arşa çıkaran TEKNOKING’i hazırladık.

ITOPYA ekibinin bizler için özenle seçtiği parçaların bir araya gelmesiyle oluşan TEKNOKING, günümüzde yaygın olarak oynanan birçok oyunu sorunsuz bir şekilde oynamanıza imkan sağlayacak bir oyun canavarı. İçerisinde ihtiyacınızı karşılayacak her şeyi bulunduran bu bilgisayar sayesinde performans kelimesinin anlamını hissedeceksiniz.

TEKNOKING teknik özellikleri

ITOPYA

(Görsel temsilidir. Kasada değişiklik yapmanız durumunda farklı bir ürünün görüntüsü değişecektir. Tüm değişiklikleriniz ITOYA.COM'da önizleme olarak size gösterilir.)

  • - AMD Ryzen 7 2700X Soket AM4 3,7 GHz 20 MB Önbellek 8 Çekirdek İşlemci (fan dahildir) - Tray
  • - GIGABYTE B450M S2H 3200 MHz (OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart
  • - 2 x GSKILL 8 GB Ripjaws V Kırmızı 3000 MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
  • - GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6 GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
  • - THERMALTAKE V200 600 W 80Plus 3X Pure Plus RGB Fanlı Midtower Gaming Kasa
  • - SEAGATE 1 TB Barracuda 64MB 7200rpm 3.5" SATA 3.0 Harddisk
  • - ADATA 240 GB SU650 M.2 SSD (550 MB Okuma / 500 MB Yazma)

Performans

TEKNOKING

Tabii ki oyuncu bilgisayarı denince akla ilk gelen şey ‘şekilli şukullu’ bir bilgisayar ve bu bilgisayarın performansı. Oyun oynarken yağ gibi akacak olan saniye başına olan kare sayısı ve görsel performansın kalitesi, bir oyuncu bilgisayarını tanımlarken en birincil özellikler arasında bulunuyor.

Yazımızın başında da değindiğimiz gibi içerisinde Counter Strike: Global Offensive, Grand Theft Auto V ve PUBG’nin bulunduğu oyunlarla birlikte bilgisayarımızı denedik. Bu değerlendirme sırasında yalnızca saniye başına kaç kare performans aldığımızı değil, aynı zamanda bilgisayarın ne kadar ısındığını da sizler için test ettik.

Siz de bu bilgilerin hepsinin gerçek hayatta nasıl bir performansa eş değer olduğunu öğrenmek isterseniz sizleri videomuzla baş başa bırakıyoruz. “Ben yeterli bilgileri aldım, nereden alıyoruz bu canavarı” diyen okurlarımızdansanız bağlantı aracılığıyla TEKNOKING’in satış sayfasına ulaşabilirsiniz.

Bu niteliklere sahip bir bilgisayarı bizler için toplayan ITOPYA.COM’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

12
4
4
1
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
4
1
0