Patrick Stewart'ı Star Trek Evrenine Döndüren Picard'dan Yeni Bir Fragman Yayınlandı

1
0
0
0
0
Patrick Stewart'ı Star Trek Evrenine Döndüren Picard'dan Yeni Bir Fragman Yayınlandı
Daha önce X Men serilerinde, Star Trek dizilerinde de boy göstermiş olan usta oyuncu Patrick Stewart, Star Trek: Picard ile birlikte yeniden Trekie'lerin karşısına çıkıyor.

CBS All-Access’te yayınlanan Star Trek: Discovery dizisi hayranlarını çok fazla memnun etmemiş olsa da şirket, bu konuda hayranların gönlünü çelme konusunda iddialı gibi görünüyor. Star Trek: Picard ile birlikte Sir Patrick Stewart, yeniden Star Trek izleyicisinin karşısına çıkarılıyor.

Yayınlanan fragmanda emekliliğinin sebebini açıklayan Picard, Commander Data’nın Picard’ı korumak için kendisini feda ettiğini söylüyor. Ayrıca fragmanda Data’nın vücut parçalarının birbirinden bağımsız şekilde bir depolama alanında bulundurulduğunu da görüyoruz.

Yaşanan felaketten yaklaşık yirmi yıl sonra gizemli, ismi bilinmeyen bir kadın (Isa Briones), artık emekli olmuş Picard’ı buluyor ve kendisine “İçimden bir ses seninle güvende olduğumu söylüyor” diyor. Daha sonra Picard’ın yanına gelen bu kadının şekil değiştirebildiğini görüyoruz. Daha sonra bu kadınla ilgili amiralle konuşan Picard “Eğer düşündüğüm kişiyse, başı büyük bir belada” diyor.

Fragmanın ilerleyen saniyelerindeyse Picard’ın tekrar gemisine döndüğünü ve bu sefer yepyeni bir ekiple birlikte olduğunu görüyoruz. San Diego Comic-Con’da yayınlanan bu fragmana ek olarak dizide, Star Trek: The New Generation’da yer alan Jonathan Del Arco (Hugh) ve Jonathan Frakes (Riker) gibi isimlerin de yer alacağı söylendi.

Yeni dizide yer alacak olan eski yıldızların yanı sıra seride The Newsroom’dan Alison Pill, Daredevil’dan Michelle Hurd, Penny Dreadful’dan Harry Treadaway ve Heroes’dan Santiago Cabrera gibi isimler de bulunacak.

Kaynak : https://arstechnica.com/gaming/2019/07/once-again-engage-picard-trailer-feels-like-the-next-next-generation/
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0