PC Oyuncuları, 2021'de Call of Duty League'e Fare ve Klavye Kullanmadan Dahil Olabilecekler

12
8
2
2
0
Activision, Call of Duty League 2021'le ilgili önemli bir açıklamada bulundu. Yaptığı açıklamalarda önümüzdeki yıl bu turnuvaya PC oyuncularının da dahil olabileceklerini belirten şirket, PlayStation 4 oyuncuları ile PC oyuncularını aynı şartlarda karşı karşıya getirebilmek için bir şart sunuyor.

Video oyun sektörünün popüler isimlerinden Activision, fenomen oyunu Call of Duty için yakından takip edilen bir turnuva düzenliyor. Bu turnuva, "Call of Duty Leauge" olarak isimlendiriliyor ve çeşitli bölgelerdeki oyuncular, bu turnava kapsamında kıyasıya mücadele ediyorlar. Yıl sonu yaklaştıkça oyuncular, bu turnuvanın önümüzdeki yıl neler sunacağını merak ediyorlardı. Bu konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Activision, PC oyuncularını yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı.

Call of Duty League, bugüne dek PlayStation 4 oyuncuları için sunuluyordu. Yani PC oyuncuları, bu turnuvaya hiçbir şekilde dahil olamıyorlardı. Aslına bakacak olursak bu durum, PC oyuncuları tarafından da zaman zaman eleştiriliyordu. Ancak Activision'ın son hamlesi, PC oyuncularının yüzünü güldürecek. Çünkü Activision, Call of Duty League 2021'e PC oyuncularının da dahil olacağını açıkladı.

Turnuvaya PC oyuncuları da dahil olacak ancak şartlar eşit olacak

Call of Duty League

Activision tarafından yapılan açıklamalar, PC oyuncuları tarafından memnuniyetle karşılansa da şirketin bir şartı var. Bu şart, turnuvaya dahil olacak PC oyuncularının fare ve klavye kullanamayacak olmaları. Yani PC oyuncuları, bu turnuvaya katılmak istiyorlarsa tıpkı PlayStation 4 oyuncuları gibi oyun kontrolcüsü temin etmek durumunda kalacaklar. Activision bu sayede, oyuncular arasındaki rekabet dengesini sağlamış olacak.

Her kontrolcü kullanılamayacak

Activision'ın konuyla ilgili açıklamalarında, her oyun kontrolcüsünün Call of Duty League için uygun olmayacağı belirtiliyor. Bu konuda da oyunculara yardımcı olacağını söyleyen şirket, Call of Duty League 2021'in başlamasına yakın bir tarihte bir açıklama yapacağını, bu açıklamalarında oyunculara kontrolcü tavsiyesinde bulunacağını söylüyor. 

Kaynak : https://www.pcgamer.com/call-of-duty-league-moves-to-pc-for-2021-but-mouse-and-keyboard-isnt-allowed/
12
8
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
12
8
2
2
0