Peugeot’un Yeni Hafif Ticari Aracı Rifter Türkiye’de Satışa Çıktı

23
4
3
2
1
Fransız otomobil üreticisi Peugeot’un yeni hafif ticari aracı Rifter, Türkiye’de satışa çıktı.

Peugeot’nun ülkemizde ciddi bir takipçi kitlesi bulunan modeli Partner, artık yerini yavaş yavaş başka bir modele bırakıyor. SUV’lere daha yakın bir tasarım çizgisine sahip olan Rifter, Partner’in yerini alması planlanarak üretilmişti.

Dış tasarımında led farları, dikey ızgarası ve tamponlarındaki siyah kaplamalar dikkat çeken araç, iç tasarımında da markanın ‘i-Cockpit’ adlı dizaynlarını devam ettirmiş. Küçük direksiyonlu aracın otomatik vitesli versiyonunda vites kolu yerine dairesel bir düğme yer alıyor.

8 ileri tam otomatik EAT8 şanzımana sahip olan aracın iki farklı motor seçeneği var. Bu seçeneklerin ilki aracın giriş seviyesi modelinde yer alan ve Partner’den de tanıdığımız 1.6 litrelik, 100 beygir gücündeki dizel motor. Bu motor seçeneğinde yalnızca manuel şanzıman var. 1.5 litrelik 130 beygir dizel versiyonda ise otomatik vites de tercih edilebiliyor.

Rifter’in ülkemizdeki fiyatı 114 bin liradan başlayıp 150 bin liraya kadar çıkabiliyor. Aracın lansmanı için özel olarak 12 ay yüzde 0 faiz seçeneği sunuluyor.

Kaynak : https://www.haberturk.com/peugeot-rifter-turkiye-de-satisa-sunuldu-2406322-ekonomi
23
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
23
4
3
2
1